SESTAVA KOLA - 9.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 04.10.2020

0

V 9. kole se tento víkend odehrály bohužel jenom 3 zápasy, a proto se do sestavy kola automaticky nedostanou hráči některých týmů. Nicméně se nám i tak podařilo sestavit velmi slušnou jedenáctku, kterou zastupují po osmigólové výhře převážně hráči Krásného Pole a po obratu z 0:2 na 3:2 také hráči Darkovic.

Štěpán Chlappek - brankář (Darkovice) - Na konci prvního poločasu podržel své spoluhráče, když za záda nepustil 3. branku. V druhé půli si elegantně poradil s pár střelami a i díky jeho výkonu slavily Dárkovice snový obrat.

 

Dominik Oleš - obránce (Krásné Pole) - Kapitán Krásného Pole, který v zápase proti Šilheřovicím zachránil doslova, co se dalo. Díky jeho koordinování obrany se soupeř k míči moc nedostal.

 

Marián Orlík - obránce (Třebovice) - Normálně se do sestavy kola nedostávají hráči, jejichž tým zápas nevyhrál, ale u Mariána Orlíka musíme udělat změnu. Proti možná nejsilnějšímu celku soutěže předvedl velmi kvalitní a sebevědomý výkon, za který si místo v nejlepší jedenáctce zaslouží.

 

Lukáš Petřík - obránce (Krásné Pole) - V zápase vyhrával důležité souboje a jeho zkušenosti šly na trávníku znát.

 

Petr Klimek - záložník (Krásné Pole) - V zápase proti Šilheřovicím předvedl těměř bezchybný výkon a jedním gólem přispěl k vysoké výhře domácích.

 

David Mašlanka - záložník (Krásné Pole) - Soupeře k míči nepustil ani David Mašlanka a za 90 minut stihnul vytvořit hned několik velkých šancí a dokonce přidat jednu branku.

 

Michal Burý - záložník (Darkovice) - V zápase proti Klimkovicím měl prsty snad ve všech gólech a v druhé půli na hřišti převyšoval soupeře ve všech ohledech.

 

Jakub Chrastina - záložník (Krásné Pole) - Šikovný záložník, který svou rychlostí dělal hráčům Šilheřovic obrovské problémy. Dvá góly co dal ostatně mluví za vše.

 

Jakub Ševčík - útočník (Krásné Pole) - Na osmigólové nadílce se podílel hned třemi kousky a byl jedním z nejvýraznějších hráčů na hřišti. Jako útočník svůj úkol jednozačně splnil.

 

Pavel Vyletělek - útočník (Darkovice) - Jako kapitán Darkovic velmi pomohl svému týmu a svým gólem v 87. minutě na 3:2 mu zajistil výhru.

 

Patrik Malík - útočník (Darkovice) - Bezpochybně jeden z nejdůležitějších gólů za podzim vstřelil proti Klimkovicím Malík. Díky jeho vyrovnávací brance se dostali domácí na koně a od té doby v zápase jasně dominovali.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2020 15:04 do 07.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.