SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 03.10.2020

0

Přinášíme výběr top jedenácti hráčů, kteří v uplynulém kole předvedli to nejlepší. Věříme, že v sestavě kola najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy a zaručíte mu tím zisk ocenění hráče kola. Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Čisté konto a další jistý výkon znamená nominaci do top jedenáctky pro Ivana Haužvice z Rynholce. Lišany se dočkaly prvního vítězství letošního ročníku, vzadu zahrál velmi dobře Jaroslav Haifler. Výborný výkon předvedl, dobře dirigoval obranu, přesto svým vůdcovským působením Milan Polák své Lužné body nepřinesl. Další ofenzivně podpořený dobrý výkon ukázal mšecký Tomáš Janoušek, jeho Sokol inkasoval pouze jedinkrát.

 

Ondřej Zázvorka, další mšecký fotbalista. I on si v sestavě své místo zaslouží, zahrál dobrý zápas a nádherně se trefil ze střední vzdálenosti. Chybět zde nesmí ani Vít Fiala, který byl neustálou hrozbou z pozice levého záložníka pro Hředle. Proti favorizovanému celku si připsal vítězný gól a jeho výkon byl rozdílovým. Na kraji zálohy se blýskli i další hráči. Jakub Feher pomohl Lišanům poctivým výkonem a jízdou nahoru dolů k vítězství. Gól si zasloužil za své představení roztocky Miroslav Kaplan. Jakub Knor se mezi střelce sice nezapsal, v kolonce asistent ale nenajdeme jiné jméno, než třikrát to jeho!

 

V útoku máme dva hráče, kteří rozhodli o vítězství svého týmu hattrickem. Petr Šnídl pomohl Městečku po ospalém úvodu otočit zápas do vítězného konce s Kněževsí. Daniel Roušavý pro změnu nakopl třemi góly tápající Lišany, které se chytily na Řevničovu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2020 13:09 do 07.10.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.