SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 19.09.2020

0

Sestava pátého kola okresního přeboru je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

V uplynulém kole se dařilo hned několika hráčům, vybrat jsme jich mohli ale pouze jedenáct. Velký souboj byl o post gólmana, zde jsme se rozhodli dát prostor hned dvěma zástupcům, neboť si to za své výkony zaslouží. O divácké hlasy se nyní popere zkušený Ivan Haužvic, který udržel čisté konto v těžkém zápase s Městečkem a podal fantastický výkon. Stejně dobře zachytal Zdeněk Řepka, který zachránil Lišany od pohromy a za svá záda pustil pouze dva hředelské góly, se kterými nemohl nic dělat.

 

Na pozici stopera s kapitánskou páskou odehrál velmi dobrý zápas řevničovský Milan Pedál, který si navíc připsal velmi pěkný gól. S hředelskou ofenzivou si vcelku slušně věděl rady Jaroslav Haifler, který především ve druhém poločase dokázal eliminovat hředelské útočníky. Pozici pravého obránce jakoby si Zdeněk Žihla předplatil. Svými výkony neustále dokazuje, jak platným hráčem pro Hředle je. Nyní svůj výkon vyšperkoval důležitým gólem.

 

V záložní řadě dostal prostor dvougólový Martin Křivánek z Olešné. Svým druhým gólem uklidnil svůj tým a podal velmi dobrý výkon. To samé se dá říci o jesenickém kapitánu Petru Johnovi, který vrátil z pokutového kopu svůj tým do hry, bohužel to na body nestačilo. Z dobrého kolektivního výkonu Jesenice byl vybrán právě on. Na levém kraji byl velmi nebezpečný Lukáš Skoupý, který pomohl jedním gólem k výhře Řevničova.

 

O sestavu kola si řekl hředelský Tomáš Čuda, který zahrál v Lišanech velice solidně a i on má zde své místo. A nyní prostor pro dva mšecké zástupce. Na hřišti Kněževsi se Mšeci velice dařilo, domácím vstřelila hned deset branek! Hattrick a výborný výkon si připsal Matěj Pejša, kterého trumfl čtyřgólový Petr Heller, který tak navázal na své třígólové představení z minulého kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.09.2020 09:56 do 23.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.