SESTAVA KOLA - 4.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 12.09.2020

0

Sestava čtvrtého kola okresního přeboru je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Řevničovské vítězství v Senomatech se nerodilo vůbec lehce. Pomohlo štěstí a také výborný výkon Jiřího Peterky, který udržel čisté konto. V obraně předvedl obrovské množství zkušeností a fotbalového přehledu ze zálohy povolaný Miroslav Kebrle. Na stoperu svým výkonem zaujal znovu Radek Polášek, který se gólem podílel na vítězství s Kněževsí. Obrana pod jeho vedením je velmi pevná. Posledním obráncem, který si znovu vybojoval své místo v top jedenáctce, je hředelský Zdeněk Žihla.

 

Zástupce ze zelenobílých barev je také David Minařík, který připravil dobré šance pro své spoluhráče a plnil černou práci, z jeho výkonu Traverza znovu těžila. Druhý poločas se zasunul do středu zálohy a připsal si vítězný gól. Jan Fujera na svou osobu schytal pár tvrdých zákroků, kterými si ale nenechal otrávit hru a ukázal, že i on je důležitým článkem řevničovského týmu. Roztoky si připsaly druhé vítězství v řadě, velmi dobrý výkon podal Jakub Texl. Mšeci se střelecky dařilo především ve druhé polovině, většina branek šla přes Františka Machovského.

 

Velmi těžké rozhodování, kdo obsadí tři volná místa v útoku. Zavidov udělal radost svým divákům osmi vstřelenými góly. Rezerva má v top jedenáctce hned dva zástupce. Aleš Sekyra, autor hattricku a také Jakub Jančařík, který si připsal sice jen jednu branku, několik dalších ale připravil a byl nesmírně platným hráčem. Na úkor Tomáše Vodrážky z Olešné, který se trefil také třikrát, obsadil poslední místo v sestavě kola mšecky střelec Petr Heller. Jeho tři góly během sedmi minut, které rozhodly zápas, nelze přehlédnout.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2020 16:22 do 16.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.