SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 05.09.2020

0

Sestava třetího kola okresního přeboru je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Roztoky zejména první poločas mačkaly Lišany a jen díky Zdeňku Řepkovi drželi domácí stále naději na dobrý výsledek. Domácí kapitán ve stoprocentní šanci skvěle vychytal Čermáka. Defenziva Lišan stála na předělaném brankáři Tomáši Hrbkovi. Ze vzduchu cesta přes lišanskou zeď nevedla, málo kdo přes něj dokázal projít, dobře zachytával míče za obranu. Opět s velkým přehledem odehrál pozici stopera Milan Polák. Bezchybný výkon a dirigování obrany jsou jeho doménou.

 

Čisté konto udržela Kněževes díky dobře fungující defenzivě vedené Radkem Čihařem. Zdeněk Žihla v dreby s Řevničovem znovu ukázal, jak bude pro Hředle platným hráčem. Dlouho nezasáhl do zápasu, ale chuť k fotbalu neztratil. Řeč je o Vítu Fialovi z Jesenice. Bylo ho plné hřiště a odměnou mu bylo nejen vítězství, ale také vstřelený gól. Mozkem kněževeské hry je bezpochyby Rostislav Hertl. Jeho brilantní kopací technika je v okresním přeboru velkým lákadlem, což dokázal svým přímákem, kterým navýšil vedení.

 

Roztoky si připsaly cenné vítězství v Lišanech. Motor týmu tvoří ve středu zálohy Michal Čermák. Gólově se sice neprosadil, ale pro Lišany byl velmi nebezpečný, pro Roztoky dá se říci nepostradatelný. Dva góly a skvělý výkon Josefa Vejvody proti Městečku nelze přehlédnout. Neměl daleko k hattricku. V derby se prosadil dvakrát Denis Bechner a jeho góly byly velmi důležité. Na střelce okresu má velmi dobře nakročeno. Top jedenáctku uzavírá dvougólový David Jeníček, který se výrazně podepsal pod prohru Olešné.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2020 13:09 do 09.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.