SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021

Datum kola: 30.08.2020

0

Druhé kolo o víkendu tentokrát proběhlo v pořádku a zde je vybraná sestava kola. Vaším hlasováním se rozhodne o tom, koho oslovíme pro předvíkendový rozhovor.

Jaroslav Bodurka odchytal v Sušici náročné utkání a už z předchozího kola potvrdil, že má formu. Svému týmu pomohl udržel těsnou výhru a získat všechny body.

Antonín Štěpán nastartoval obrat Svatoboru na hřišti plzeňské Košutky, když osm minut před koncem dával na 1:2.

Marek Chvosta spolu s Bodurkou drželi naděje na všechny body do poslední minuty zápasu. Zároveň vstřelil první branku svého týmu.

Jan Havel je nová posila žichovického fotbalu a své zkušenosti na hřišti významně prodával. Spolu s Žáčkem vytvořil výbornou stoperskou dvojici.

Jiří Motl vstřelil první branku zápasu a jelikož se soupeř neprosadil, byla to vítězná trefa. Navíc svými rychlostními přednostmi rokycanské obraně významně zatápěl.

Libor Kutil se precizně prosadil z přímého volného kopu a srovnal na Košutce na 1:1. V samotném závěru organizoval vítěznou útočnou hru svého týmu.

Ondřej Soukup žádnou branku nevstřelil, ale nebýt jeho na hřišti, možná by Žákava dala jen polovinu svých branek. Spoluhráč Nekola se mu jistě naděkoval dost.

Zbyněk Smolík drží stabilně výbornou formu a v derby proti Lubům se dvakrát prosadil.

Pavel Jarina rozstřílel v prvním poločase Kaznějov hned pěti brankami. Hostům už se následně srovnat nepodařilo.

Tomáš Nekola také vstřelil pět branek za první poločas, ale stihl to za neuvěřitelných 17 minut!!! Šestý zásah přidal z penalty ve druhém dějství a následně jej trenér vystřídal, aby dal šanci také někomu jinému.

Pavel Aubrecht nastoupil do hry v průběhu druhého poločasu a jeho nástup byl významný pro všechny tři vstřelené branky hostů, které znamenaly vítězství. Dvě z nich sám dal.  




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.09.2020 10:08 do 02.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.