SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 30.08.2020

0

Ve druhém kole bylo vstřeleno 41 branek (o 13 více než v minulém). O to se nejvíce zasloužili fotbalisté Střelských Hoštic, kteří nastříleli šest branek. Nejlepšími střelci kola se stal Josef Fiedler (Čkyně) a Karel Heřman (Hoštice) oba nastříleli hattrick. Fiedler ho dal podruhé za sebou.

Obrana:

Lukáš Novotný (Husinec) zastal práci na všech postech a byl tak doslova jediným hrajícím hráčem zleva. Ondřej Martínek (Cehnice) zápas proti Bavorovu se mu povedl, přihrál na vyrovnávací branku. Ladislav Tvrzský (Kestřany) vstřelil vyrovnávací branku v předposlední minutě.

 

Záloha:

Marek Kuta (Čkyně) nastoupil do druhé půle a po sedmi minutách vyrovnal, v samotném závěru bohužel utrpěl těžké zranění. Karel Heřman (Hoštice) proti Husinci se mu dařilo, vstřelil tři pěkné branky. Jiří Pešek (Čkyně) proti Oseku předvedl suverénní výkon, řídil hru po celý zápas. Antonín Bujok (Vacov) solidní výkon okořenil dvěma rychlými góly. Michal Bračok (Dražejov) jeden gól dal a u zbylých třech měl také prsty.

 

Útok:

Josef Fiedler (Čkyně) opět stal se nejlepším střelcem kola, otočil zápas proti Oseku B za 4 minuty. Prokop Vaněk (Sedlice) dvěma góly rozhodl o třech bodech, trefil se hned v první minutě.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2020 23:36 do 02.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.