SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 29.08.2020

0

Sestava druhého kola okresního přeboru je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Olešná byla v zápase s Rynholcem pod velkým tlakem, ale odolávala. Čisté konto udržel v těžkém zápase Václav Fiedler, jeho několik dobrých zákroků zajistilo "Pásovce" alespoň bod. Defenzivní řada je složena z jednoho zápasu. Řevničovský kapitán Milan Pedál spolu s Martinem Tóthem řídili sparťanskou defenzivu, která udržela v těžkém duelu s Městečkem čisté konto. Za Ohnivce byl velmi aktivní a při chuti hrající Václav Zelenka, ten se ale musel smířit s prohrou. Svým výkonem si ale řekl o nominaci do sestavy kola.

 

Své místo si v ni obhájil i roztocký Michal Čermák. Druhý zápas a druhý gól pro extatranského fotbalistu, který se jeví ve vyšší soutěži jako jeden z tahounů mužstva. David Minařík se mezi střelce sice nezapsal, jeho černá práce doplněna o precizní nejen gólové přihrávky naší redakci neunikla. Ikonou pustovětského fotbalu je nestárnoucí Jaromír Knap, který v zápase s Jesenicí prokázal svou důležitost a pomohl skvělým výkonem svému Sokolu k bodovému zisku.

 

Nová posila zavidovské rezervy Aleš Sekyra se ukázal v dobrém světle, proti Kněževsi zaznamenal dvě branky. Luženský kanonýr Radek Pokorný znovu ukázal, že branky bude dávat ještě hodně dlouho. Důležitým zásahem pomohl otočit těžký duel v Roztokách. Čtyři branky Denise Bechnera nelze opomenout. Stejně jako to, že jich mohlo být klidně i více. Poslední místo patří řevničovskému Vojtěchu Kaprovi. Svým gólem do sítě Městečka nastartoval sparťanskou mašinu na cestu pro tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2020 23:58 do 02.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.