SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021

Datum kola: 22.08.2020

0

Sestava úvodního kola okresního přeboru je tu! Věříme, že zde najdete svého favorita, podpoříte ho svými hlasy a dopřejete mu ocenění hráče kola! Hlasovat můžete do středy, do 12:00 hod.

Na úvod soutěže velmi těžká prověrka. Nejen pro Jakuba Hornofa v brance, ale pro celé Senomaty. Mladičký brankář dosud hájil svatyni Kolešovic, kde se celému týmu vůbec nedařilo. O soutěž výše ho jistě čeká lepší štace. Nyní se předvedl v dobrém světle proti Městečku a dokázal se měřit s takovými esy, jakými je Petr Šnídl nebo Jiří Urban. Další posilou v novém týmu je Milan Polák. Právě on měl lví podíl na bodovém zisku se Mšecí.

 

Olešná má v sestavě kola dva zástupce. Jedním z nich je stoper Radek Polášek, který si plnil na výbornou defenzivní povinnosti a opět ukázal, jak se má zahrávat přímý kop. Místo v top jedenáctce uplynulého víkendu si vybojoval zavidovský bek Lukáš Kapoun. Své obranné dovednosti vyšperkoval gólem. Hředle mají defenzivní jistotu v Bethelu Amauwahovi, který je nebezpečný i při ofenzivní činnosti, což nyní dokázal a prosadil se. Dalším zástupcem z traverza arény je Jan Sláma, klíčový muž zápasu se Zavidovem vstřelil dvě branky.

 

Infarktový závěr v dobrém slova smyslu pro Lužnou zařídil Daniel Kopernický, když minutu před koncem srovnal se Mšecí a poslal zápas do penalt. Těžko se přes něj procházelo. I nováček soutěže má v sestavě kola svého zástupce, kterým je Michal Čermák. Branku nevsítil, ale v mezihře svého celku je důležitým článkem. V dresu Ohnivce zahrál nadstandardně Ondřej Kolísek.

 

V útoku si místo vysloužil dvougólový Pavel Bohatý. Právě on vlétl na hřiště po půl hodině hry a znepříjemnil roztockým fotbalistům jejich premiéru ve vyšší soutěži. Nebýt jeho příchodu na hřiště, třeba by se Roztoky radovaly z výhry. Posledním hráčem je autor hattricku Tomáš Vodrážka. Tomu se v Lišanech dařilo a ke konci zápasu si při svém střídání mohl vychutnat potlesk a ovace na své jméno.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.08.2020 11:56 do 26.08.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.