SESTAVA KOLA - 1.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 23.08.2020

0

V prvním kole bylo vstřeleno 28 branek. O to se nejvíce zasloužili fotbalisti Sedlice a Oseku B, kteří nastříleli po čtyřech brankách. Nejlepšími střelci kola se stal Josef Fiedler (Čkyně) a Jan Hoch (Osek B)  oba nastříleli hattrick.

Toto je nejlepší sestava dle Fotbal u nás.

 

Brankář:

Milan Tolnaj (Husinec) předvedl famózní zákroky. Dost se zasloužil o to, že jeho tým neinkasoval více branek. Tleskali mu dokonce i fanoušci soupeře.

 

Obrana:

Jan Matas (Dražejov) dobře zahájil první zápas v novém týmu. David Houzar (Sedlice) v derby proti Dražejovu vstřelil vítěznou branku. Martin Hevera (Bělčice) asistencí se podílel na vítězné brance svého týmu.

 

Záloha:

Marek Kováč (Cehnice) nová posila ze Štěkně se v zápase proti Prachaticím B prezentovala velmi neúnavným výkonem a obranu soupeře dokázala dostatečně zaměstnat. Jan Hoch (Osek B) posila z áčka nastoupila na druhý poločas a hattrickem otočila zápas. Karel Krýsl (Dražejov) dobrý výkon a branka mu pomohla dostat se do sestavy kola. David Dumský (Sedlice) kapitán Sedlice vstřelil jednu krásnou branku z dálky, byl hodně aktivní.

 

Útok:

Lukáš Markvart (Kestřany) ranou z trestného kopu prostřelil vše co mu stálo v cestě a rozhodl o výhře. Miroslav Nedvěd (Sedlice) posila z Cehnic se uvedla hned v prvním ostrém zápase dobrým výkonem a gólem. Josef Fiedler (Čkyně) stal se nejlepším střelcem kola, byl jediným střelcem svého týmu v zápase proti Bavorovu nasázel hattrick.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.08.2020 00:19 do 26.08.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.