SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021

Datum kola: 23.08.2020

0

Neúplné první kolo plzeňské 1.A třídy je za námi. Bohužel se pro nařízenou karanténu nemohl uskutečnit zápas mezi Starým Plzencem a Žichovicemi, který by mohl sestavou kola lehce zamíchat. My jsme však nuceni sestavu vydat a tady je její složení.

Jakub Volák - Ač se jedná o redaktora 1.A třídy, byl trenérem přesvědčen, že si místo v sestavě zaslouží. Svým výkonem pomohl udržet Radnicím nulu v pěkném zápase s Košutkou. "Nula venku se počítá a nebyla zadarmo", řekl Pavel Aubrecht st.

Ondřej Lang rozhodl jedinou brankou v zápase o výhře Rokycan B nad Sušicí. Zároveň se velmi dobře podílel na defenzivě při obraně útočných choutek hostů.

Václav Pícl, kapitán kaznějovské Bohemie, předváděl výborné organizační dovednosti ve své obraně a mentorování celého týmu vstříc výhře s Luby.

Jiří Čeleda se díky svým zkušenostem několikrát nachomítl ke gólovce svého týmu nejen při standardních situacích. Tentokrát k němu nasměroval přesnou přihrávku spoluhráč Smolík a právě Čeledova branka byla rozhodující při domácí výhře s Žihlí.

Matěj Svoboda, ač spíše křídelník, motal košuteckým obráncům hlavu, rychlostně byl nad jejich úroveň a k tomu přidal 2 důležité branky.

Vůdčí schopnosti prokázal Jiří Brabec, který dovedl svůj tým při obtížném souboji s Žákavou, co zdánlivě jasného vítězství.

Petr Bednář ukázal, že je správný vůdce svého týmu, když ve druhé půli, v zápase se Svéradicemi, svou brankou navýšil vedení už na 4:0. Mladým klukům má jistě co předat.

Mladý Jan Kopač byl nedílnou součástí Kaznějovské demolice Lubského zájezdu. Aktivně se podílel na většině vstřelených branek.

Jan Skála byl dle názoru trenéra Brabce nejlepší na hřišti. Nejen že otevřel gólové skóre, ale připravil další branky spoluhráči Kočímu.

Jan Vodrážka - Tady není o čem. Vstřelený hattrick hovoří sám za sebe.

A do čtveřice další Jan... Jan Lavička rozhodl v závěru boje Kralovic s Bělou o výhře svého týmu výstavní střelou z dálky do šibenice. Byla to pro něj navíc druhá branka v zápase.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2020 12:50 do 26.08.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.