SportFotbal SESTAVA PODZIMU - ČFL A, 2019-2020

Datum kola: 11.12.2019

0

Přinášíme vám ideální sestavu podzimu. Vybrali jsme ty nejlepší z nejlepších a vy čtenáři nyní můžete svými hlasy rozhodnout o tom, kdo se stane hráčem podzimu. Hlasování probíhá až do 15. ledna. Neváhejte a podporujte svého favorita, vítěz může být pouze jeden a rozhodnout může každý hlas.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Brankář: 

Štěpán Kohoutek - TJ Štěchovice

Během podzimní části nechyběl v brance Štěchovic ani minutu a hned v několika utkáních pomohl svému mužstvu k vítězství. Čtyřikrát byl mezi nejlepšími hráči utkání. Čtyřikrát dokázal udržet čisté konto a dvakrát pomohl k výhře v penaltovém rozstřelu.

 

Obránci:

Rudolf Novák - FK Králův Dvůr

Bek Cábelíků odehrál během podzimu plnou porci minut. Vstřelil celkem čtyři branky a inkasoval pouze jednu žlutou kartu. Jeho mužstvo i díky němu udrželo pětkrát čisté konto. Hned v prvním utkání sezóny se dvěma góly podílel na výhře 3:2 nad Štěchovicemi, vítěznou branku zaznamenal i proti Benešovu. Dvakrát byl také mezi nejlepšími hráči utkání.

 

Václav Penc - FC MAS Táborsko

Dvacetiletý bek, který v Táborsku hostuje ze Sparty byl jedním z pilířů zadních řad lídr tabulky. Trefil se dvakrát. Jednou do sítě Písku a svým druhým gólem zařídil výhru na hřišti Admiry. Byl pouze dvakrát střídán, inkasoval dvě žluté karty a jednu červenou z duelu se Štěchovicemi. Přišel tak o utkání proti béčku Sparty. Třikrát se dostal mezi nejlepší hráče utkání.

 

Ondřej Běloušek - FC Písek

Jako správný kapitán nechyběl na hřišti ani minutu a pomohl Písku k překvapivému třetímu místu v tabulce. Dvakrát byl zvolen hráčem utkání. Obrana Písku i díky němu hned šestkrát neikasovala ani branku. Připsal si dvě žluté karty a vstřelil jednu branku do sítě Motorletu.

 

Jan Rajnoch - FK Motorlet Praha

Bývalý reprezentant dokazuje i v osmatřiceti letech, že je stále kvalitním hráčem. Po postupu Motorletu z divize odehrál v ČFL všechny zápasy celé, ani jednou nestřídal. Vstřelil branku Domažlicím, jednou se stal hráčem utkání a dostal čtyři žluté karty.

 

Záložníci: 

Daniel Mareček - AC Sparta Praha B

Jednadvacetiletý mladík patří k základním pilířům zálohy nově vzniklého béčka Sparty. Nastoupil do všech zápasů a vstřelil tři branky. Dvě do sítě Vltavínu a jednu Štěchovicím. Obdržel také tři žluté karty. 

 

Jonáš Vais - FC Viktoria Plzeň B

I když teprve dvacetiletý středopolař, tak s ČFL již má zkušenosti z působení v Domažlicích. V nové vzniklém béčku Viktorky získal roli lídra ve středu pole a tu trenérům vrací dobrými výkony. Vstřelil šest branek, dvakrát se dostal mezi nejlepší hráče zápasu a inkasoval pouze jednu žlutou kartu.

 

Emmanuel Tolno - FC MAS Táborsko

Devatenáctiletý záložník lídra tabulky pocházející z Guiney se zařadil mezi opory mužstva. Zasáhl do všech zápasů, v soutěži se trefil čtyřikrát a přidal i branku v poháru. Obdržel jednu žlutou kartu. Třikrát se svým výkonem zařadil mezi nejlepší hráče utkání.

 

Útočníci:

Lukáš Juliš - AC Sparta Praha B

Ač člen áčka, většinu sezóny odehrál v ČFL a potvrdil svou kvalitu. V jedenácti zápasech vstřelil jedenáct gólů a vévodí tabulce střelců. Do statistik si připsal i dvě žluté karty. Hned šestkrát byl mezi nejlepšími hráči utkání, což je nejvíce z celé ČFL. Rozjezd měl pomalejší, ale poté střílel góly pravidelně.

 

Štěpán Zahálka - FK Admira Praha

Minulý rok nejlepší střelec Divize. Po postupu Admiry ukázal své střelecké schopnosti i ve 3. lize. Ve dvanácti zápasech vstřelil devět branek. Tři utkání musel vynechat kvůli zranění. Dostal dvě žluté karty. Čtyřikrát byl vyhlášen mezi nejlepšími hráči utkání. Především díky jeho brankám se Admira ve třetí lize neztrácí.

 

Zbyněk Musiol - FC MAS Táborsko

Ofenzivní opora vedoucího celku soutěže. V patnácti utkáních nasázel deset branek. Za pozornost stojí i to, že nebyl ani jednou napomínán žlutou kartou. Zkušený forvard dodává mladým spoluhráčům klid. Třikrát se objevil mezi nejlepšími hráči utkání.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.