SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 20.11.2019

0

Sestava podzimu je tu! Podívejte se, kdo svými výkony nejvíce zaujal, komu to pálilo, kdo šance připravoval nebo naopak kdo se stal "panem neprůstřelným" mezi třemi tyčemi. Věříme, že zde najdete své favority, které můžete podpořit svými hlasy a ocenit tak jejich podzimní dřinu.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Brankář

 

Mezi třemi tyčemi si své místo vychytal Pavel Doubrava. Velezkušený brankář na okresní poměry kraloval mezi gólmany a dá se říci, že kvalitou nemá na okrese konkurenci. Pouhých dvanáct inkasovaných branek Sokola budiž tomu důkazem.

 

Obrana

 

V defenzivní řadě odbyl obrovský díl práce za zavidovskou rezervu Radek Vanický, který byl základním stavebním kamenem béčka. Výkony mužstva se někdy odrážely právě na výkonech a přítomnosti tohoto hráče. Pro svůj tým nepostradatelný. Dalším nadstandardním hráčem na okresní poměry je Lukáš Beneš. Člen nejméně inkasujícího celku ještě vloni hrál v Novém Strašecí a tak kvalitativní seskok o pár soutěží níže je hodně vidět, kdy stoper Sokola na hřišti vyčnívá a připisuje si i několik branek. Třetím do party je Václav Zuska z Městečka. I on v zadních řadách Ohnivce odvede spousty černé práce, ze které tým těží. Top defenzivní trojka je tak velmi silná.

 

Záloha

 

A máme tu dalšího z party Ohnivců, a to Jiřího Urbana. Jeho takřka nevyčerpatelný fyzický fond je k zamyšlení. Nestrádá ani po fotbalové stránce, ba naopak se jedná o velmi chytrého fotbalistu, který je nesmírně platným pro lodivoda Jansu. Trio středních záložníků zde nesmí chybět. Konkrétně jde o exrakovnického Michala Fojtíka, nyní hájícího barvy senomatských Beranů. I on vnesl do kabiny novou krev, výsledkem čehož je krásné podzimní třetí místo! Nováček soutěže z Řevničova boduje především venku, ale vyšší soutěže se rozhodně nezalekl. Parta kolem Michala Beneše ukázala, že by se s ní mělo počítat. Hředelská hra stojí a padá na Janu Slámovi. Před sezónou jednal tento fotbalista s rezervou SKR, ale Traverza arénu neopustil a byť tým mírně oslabil, je to právě on, kdo ho táhne.

 

Útok

 

Mšec je bezkonkurenční nejen všemi vyhranými zápasy, nejméně inkasovanými góly, ale také nejvíce vstřelenými. Stejně jako stoper Lukáš Beneš, tak z Nového Strašecí do Sokola zavítal i Jiří Kapek. Útočník, se kterým si obránci soupeře neví rady. Výsledkem jeho útočného snažení je podzimních dvacet tři branek, což ze mšeckého útočníka dělá suveréně nejlepšího střelce! Pustověty měly takřka snový začátek, ale nadšení postupně vyprchalo a top trojka se tomuto celku vzdaluje. I tak ale nemusí kabina u hojně využívané cyklostezky smutnět. Gólově tým táhne kromě Olina Hůly také Radek Truksa, který tak navázal na svůj gólostroj z minulé sezóny a je i nadále svou rychlostí postrachem ostatních týmů. Druhý nejlepší střelec soutěže obléká dres Lužné. Nejen góly, ale také zkušenostmi, je Radek Pokorný nejen pro svůj celek, ale i celkově pro okresní soutěž, velkou osobností. Ani on zde nesmí chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.