SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Divize A, 2019-2020

Datum kola: 20.11.2019

0

Sestava podzimu je tu! Podívejte se, kdo svými výkony nejvíce zaujal, komu to pálilo, kdo šance připravoval nebo naopak kdo se stal "panem neprůstřelným" mezi třemi tyčemi. Věříme, že zde najdete své favority, které můžete podpořit svými hlasy a ocenit tak jejich podzimní dřinu.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Brankář

 

Mezi gólmany je to vždy těžká volba. Nyní tomu nebylo jinak. Výkony Dana Houdka nás ale přesvědčily, a tak si místo v brance vysloužil právě on. Jeho zkušenostti a skvělé zákroky jsou jedním z důvodů, proč je nováček soutěže z Rokycan tam, kde je.

 

Obrana

 

Stoperská pozice patří velezkušenému Davidu Novákovi z Doubravky. Stejně jako minulou sezónu, tak i nyní dokazuje, že se na svém postu našel a své umění prodává na maximum. Sekundovat mu zdatně může kapitán Přeštic, a to Jan Duchek. I on se podílí na skvělých výsledcích svého týmu a na podzimním prvenství má nemalou zásluhu, stejně jako na pouhých dvanácti inkasovaných gólech! Na tomto úspěchu má obrovský podíl i jeho kolega z obrany Sebastien Böhm. Ten se dokáže prosadit také vpředu a v zadních řadách je pro mladého hráče každý divizní start další zkušeností, kterou dokáže prodat hned v dalším zápase a na jeho výkonech je to znát.

 

Záloha

 

Na levou stranu zálohy bylo nesmírně těžké vybrat jednoho hráče, ale svými dlouhodobě stabilními výkony a také góly si o tuto pozici řekl soběslavský Filip Vaněk, jeden z dvou nejlepších střelců soutěže. Právě on spolu s ofenzivně laděným záložníkem Alešem Kutnerem mají lví podíl na brankách jihočechů, který jistě ještě promluví během jara do bojů o první místa. Jako silný a kvalitní celek se ukázala prvoligová rezerva Českých Budějovic. Zástupcem tohoto celku v sestavě podzimu je talentovaný Matěj Helešic, který se divizním fanouškům nesmazatelně vryl do paměti. V záložní řadě nesmí chybět rokycanský Martin Debellis, na plzeňsku velmi známá fotbalová postava. Soupeři si na něj dávají pozor, ale ne vždy se dokáží tomuto šikovnému fotbalistovi vyrovnat.

 

Útok

 

V útoku nesmí chybět jedenáctigólový František Diviš, který táhne gólově Klatovy, byť se tomuto celku nedaři tak, jako byl zvyklý z minulé sezóny. Těžko říci, kde by bez svého kanonýra plzeňský celek byl. Velmi nepříjemný a hladový útočník, i tak by se dal charakterizovat Matěj Strejček. Přeštice z jeho práce velmi těží a byť se tak často gólově neprosazuje, jeho práce pro tým je velmi platná a důležitá. První místo budiž toho důkazem. Posledním členem podzimní top jedenáctky je zkušený František Nedbalý. V Mariánských Lázní osobnost, která vedla celek i v roli hrajícího asistenta trenéra a jeho přítomnost je pro tým nepostradatelnou.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.