SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020

Datum kola: 22.11.2019

0

Podzimní část sezóny 2019/20 je již minulostí a my Vám přinášíme její nejlepší jedenáctku. Kdo se stane králem trávníků? To už je jen na Vás.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

BRANKÁŘ

 

Martin Rozsypal (FOTBAL Fulnek)

 

Fulnek, jako nováček soutěže, měl do sezóny skvělý vstup a je jedním z černých koní celé soutěže. Martin Rozsypal je v týmu jasná jednička, odchytal totiž všechny zápasy a má tak plnou porci minut. Zkušený brankář si kroutí ve Fulneku již čtvrtou sezónu po sobě a je základním kamenem defenzivní stránky mužstva. V probíhající sezóně si zatím připsal pět čistých kont a několikrát podržel svůj tým v těžkých chvílích. 

 

1350 minut (15 zápasů), 5 čistých kont

V sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 1x

 

 

OBRÁNCI

 

Radek Kuděla (Sport-Club Pustá Polom)

 

Velezkušený obránce a hlavně kapitán Pusté Polomi. Je velice těžké přes něj projít, má skvělý přehled o hře. Svými včasnými zákroky zachránil již několik útočných akcí soupeře a dokázal přitom i založit bleskové protiútoky. Je pilířem obrany a tím i celého celku Pusté Polomi.

 

1260 minut (14 zápasů), 2 čistá konta, 1 žlutá karta, 2 vstřelené branky

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

 

David Jiřičný (TJ Břidličná)

 

Skvělý a tvrdý stoper. V obraně tvrdí muziku a nenechává soupeři ani centimetr prostoru. I jeho zásluhou dokázala Břidličná v podzimní části udržet pět čistých kont a pokud nebyl na hřišti, jeho tým neměl čisté konto ani v jednom zápase. Bohužel kapitána a srdcaře Břidličné brzdí zranění, kvůli kterým neodehrál skoro pět utkání. 

Komentář Petra Součka, trenéra Břidličné: "Určitě si místo v sestavě podzimu zaslouží. Je fantastický a drží nás celý podzim, pokud je tedy zdravý. Jde hodně znát, zda hraje či nikoliv."

 

962 minut (10 zápasů a 62 minut), 5 čistých kont, 1 žlutá karta, 1 vstřelená branka (+1 proti Šenovu)

Hráč zápasu: 2x

 

 

Radim Keller (TJ Háj ve Slezsku)

 

Rychlý, mladý a moderní bek, který hraje v Háji teprve první sezónu. A ihned zaujal. Svými ofenzivními výpady dělal velké starosti defenzívě soupeře. Zasáhl do všech patnácti utkání, ve kterých si z pozice beka připsal dva góly a několik asistencí. Byl důležitým článkem jak defenzivní činnosti, tak té ofenzivní.  

Komentář Kamila Matěje, vedoucího Háje: "Přísnější měřítko z našeho týmu snese asi jedině Radim. Podává v sezóně stabilní výkony a je na něj i v jeho teprve jednadvaceti letech spoleh. Kdyby i ostatní v týmu podávali takové výkony pravidělně, tak by to bylo určitě fajn a mohli bychom pomýšlet i na vyšší příčky."

 

1346 minut (14 zápasů a 86 minut), 1 čisté konto, 2 žluté karty, 2 vstřelené branky

V sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 1x

 

 

ZÁLOŽNÍCI

 

Adam Procházka (TJ Unie Hlubina)

 

Skvělý ofenzivní hráč. Svými výkony a hlavně brankami táhl hlubinskou mašinu kupředu. Během odehraných, co se týče počtu minut, něco přes dvanáct zápasů, dokázal vsítit tento třiadvacetiletý fobtalista devět branek. Vévodí tak střelecké litině Hlubiny. Velmi důležitý hráč svého celku.

 

1092 minut (12 zápasů a 12 minut), 2 žluté karty, 9 vstřelených branek

V sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 4x

 

 

Martin Limanovský (FC Bílovec)

 

Kapitán Bílovce, který je důležitou součástí přechodové fáze a celkově celé kabiny i týmu. Po angažmá v Rakousku (kde se odstěhoval kvůli práci - pozn. redakce) se vrátil zpět do Bílovce a jak se ukazuje, je pro něj velkým přínosem. Nejenže spoustu branek v této sezóně připravil, ale také jich spoustu vstřelil. Svými výkony táhl svůj tým a po podzimu se on společně s kolegy s Bílovce vyhřívá na první příčce. A to s náskokem šesti bodů.

 

1349 (14 zápasů a 89 minut), 5 vstřelených branek (+5 proti Šenovu)

V sestavě kola: 5x, Hráč zápasu: 5x

 

 

Ondřej Bartoníček (FK Krnov)

 

Stálice krnovského fotbalu. Kapitán. Technik. Dirigent. Pilíř celého týmu. I takto se dá nazvat Ondřej Bartoníček. Tento špílmachr prožívá s Krnovem vydařenou sezónu. Bez něj by Krnov určitě nebyl tam, kde se nyní nachází. Má velký obdiv nejen u spoluhráčů. 

Komentář Marka Koraby, vedoucího Krnova: "Pokud bych měl někoho vyzdvihnout, tak určitě Ondru. U něj se asi nemám o čem, protože je to stále náš klíčový hráč. Je to vidět v každém zápase, hlavně když hraje. Zatím nezasáhl do jediného utkání a bylo to hodně vidět. Své zkušenosti předává těm mladším a hlavně je to velký srdcař celého krnovského fotbalu."

 

1157 minut (12 zápasů a 77 minut), 3 žluté karty, 1 vstřelená branka (+1 proti Šenovu)

V sestavě kola: 1x, Hráč zápasu: 2x

 

 

Jakub Hrubý (FK Krnov)

 

Rychlík a neskutečný hráč. Svou hrou si doslova děla legraci z obrany soupeře, k čemuž taky povahově sedí. V kabině patří mezi největší šprýmaře, kteří si dokážou udělat srandu ze všeho, dokonce i ze sebe. Pozitivně tak ovlivňuje náladu v celé kabině a na hřišti je znát jakási uvolněnost a klid. Také je hodně gólový a je důležitým článkem v útočné fázi Krnova.

Komentář Marka Koraby, vedoucího Krnova: "Je jedním z našich nejgólovějších hráčů. Letos mu podzim hodně vyšel, nejen počtem branek, ale i počtem asistencí, kterých má opravdu dost."

 

1113 minut (12 zápasů a 33 minut), 1 žlutá karta (+1 proti Šenovu), 6 vstřelených branek

V sestavě kola: 4x, Hráč zápasu: 5x

 

ÚTOČNÍCI

 

Jiří Malúš (SK Brušperk)

 

Malúš se v Brušperku skvěle adaptoval a překvapil nejen trenérský štáb svého týmu. Tento velice zkušený útočník zvládl na podzim nastřílet osm branek, čímž se stal nejlepším střelcem Brušperku. Je silný v zakončení a skvěle se se svými spoluhráči doplňuje. Opravdu kvalitní ofenzivní hráč.

Komentář Ondreje Hančína ml., vedoucího/asistena trenéra Brušperku: "Jirka nás velice překvapil. Je klidný v zakončení a i když přišel do týmu teprve na začátku letošní sezóny, tak zapadl skvěle a potvrdil své kvality."

 

1181 (13 zápasů a 11 minut), 2 žluté karty, 8 vstřelených branek

V sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 3x

 

 

Denis Bořucký (SK Moravan Oldřišov)

 

Hecýř a kapitán. Je důležitou součástí celého týmu jak na hřišti, tak mimo něj. Skvělý útočník, který není nadarmo jedním z nejlepších střelců Oldřišova. V kapse má taky z této sezóny jeden primát. A to nejrychlejší hattrick. Zvládl ho vístit za úctyhodných a neskutečných osm minut! Je to prostě oldřišovský lídr.

Komentář Adama Michalčíka, vedoucího Oldřišova: "Má rychlost, instinkt zabijáka. Kapitán, který umí před každým zápasem tým vyburcovat, dělá charakter týmu... Bez něj by Oldřišov nebyl tam, kde je."

 

1345 minut (14 zápasů a 85 minut), 4 žluté karty, 8 vstřelených branek (+1 proti Šenovu)

V sestavě kola: 2x, Hráč zápasu: 2x

 

 

Pavel Střelec (FC Bílovec)

 

Dělá čest svému jménu a potvrzuje jeho význam. Pavel je zatím nejlepším STŘELCEM v celé soutěži! Již delší dobu dokazuje svoji kvalitu a přesnost v zakončení. Tomuto obávanému kanonýrovi je stále pouhých dvaadvacet let a uvidíme, kam ho tyto výkony a branky v dalším průběhu kariéry dostanou.

 

1332 minut (14 zápasů a 72 minut), 1 žlutá karta (+1 proti Šenovu), 16 vstřelených branek

V sestavě kola: 3x, Hráč zápasu: 3x




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.