SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor , 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

Dlouho očekávaná Sestava podzimu KPM je tady! Hlasujte a pomozte tak zvolit Hráče podzimu..

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Lukáš Němec odchytal fantastický podzim a ve svatyni Chotíkova si počínal neobyčejně jistě. Jeho obrovsky silnou disciplínou jsou mimo jiné pokutové kopy. Během patnácti kol čelil hned čtyřem penaltovým rozstřelům, z nichž zvládl všechny bravurně a díky jeho zákrokům přibývaly body navíc na konto Chotíkova.

Antonín Lavička je stálicí sestavy Horní Břízy. Po celý podzim podával stabilní výkony, podporoval ofenzivu a vysloužil si tak nominaci do této Sestavy.

Tomáš Korelus byl jistotou defenzivy domažlické rezervy a byl u mnoha důležitých okamžiků Chodů. Jako příklad uvedeme situaci, kdy si po jeho centru dal "vlastňáka" podzimu Radek Hřebík ze Stříbra a šlágr kola díky této brance zvládla Benfika.

Jakub Kohout, který přišel do Lhoty minulou zimu ze Zruče, byl vyzdvihnut trenérem Nyklesem. Záložník přeškolený na stopera ukazuje na hřišti velký přehled a dodává spoluhráčům potřebný klid. V posledním duelu podzimu proti Stříbru navlékl dokonce kapitánskou pásku a dovedl svůj tým k dalším třem bodům.

Ondřej Kotrnoch byl, stejně jako jeho spoluhráč Jakub Kohout, nominován do Sestavy podzimu staronovým trenérem Lhoty. Ve všech utkáních, do kterých nastoupil, se bil jako lev a šel svým spoluhráčům příkladem. Odměnou mu mimo jiné byly tři vstřelené góly.

Tomáš György je tak trochu stálicí v ideálních jedenáctkách, ať už "jen" víkendových, nebo celosezónních. Je režisérem hry Nýrska a také jedním z důvodů, proč Okula hraje tak vysoko. Na záložníka je velice produktivní, nasbíral mnoho gólových asistencí a s devíti brankami se řadí mezi absolutní špičku podzimní části sezóny.

Antnonín Vlček je i přes svůj mladý věk jedním z hlavních tahounů Domažlic B. Tento odchovanec Chodů plní v týmu úlohu středního záložníka a chlubit se může třemi přesnými zásahy.

Adam Král jest hnací silou Zruče a tvůrcem většiny šancí. Jeho skvělou formu, korunovanou osmi góly, zbrzdilo zranění, kvůli kterému byl nucen vynechat tři zápasy, Do toho posledního proti Horní Bříze na pár minutek naskočil a je dobře, že tento rozdílový hráč má zdravotní trable za sebou.

Giuseppe Lanfranchi zažil snový začátek sezóny. Po osmém kole měl na kontě již 12 zásahů a suverénně vedl tabulku střelců. Zároveň ale přišla červená karta a stopka na tři zápasy. Těžko říci, na kolik zápasový výpadek "Pepeho" poznamenal. Po návratu do sestavy Baníku se již střelecky neprosadil. I nadále je však spolu s Pavlem Javorským nejlepším střelcem KPM.

Matěj Trojanec přišel v letní pauze z Přeštic a ukázal se jako obrovská posila do ofenzivních řad Horní Břízy. Na svědomí má tento rozdílový hráč již 11 zásahů, což je více než třetina gólů jeho celku v dosavadním průběhu sezóny. Nezbývá než popřát Matějovi gólový apetit i do jarních zápasů.

Pavel Javorský se pomalu ale jistě stává legendou domažlického fotbalu. Je hlavním trenérem Benfiky, kde zároveň plní úlohu útočníka či záložníka. Mladším spoluhráčům jde po celý podzim příkladem a 12 branek, se kterými se společně s Lanfranchim dělí o krále střelců, je třešničkou na dortu.

 

Do Sestavy podzimu se nevešli:

Gólmani - Jan Schimmer (Horní Bříza), Erich Hruška (Stříbro), Miroslav Zach (Zruč)

Obránci - Michal Prais (Chotíkov), Petr Mlnařík (Plzeň - Černice), Martin Brož (Nýrsko), Ondřej Pavlas (Stříbro)

Záložníci - David Míka (Chotíkov), Jan Paukner (Horní Bříza), Tomáš Vejvoda (Stříbro), Daniel Matějka (Rapid Plzeň), Robert Křen (Vejprnice), Luděk Leitl (Tlumačov), Patrik Eger (Plzeň - Černice), Milan Lucák (Nýrsko)

Útočníci - Jan Tolar (Meclov), Imrich Varga (Nýrsko), Tomáš Knapp (Nepomuk), Jevgenij Čižikov (Meclov), Václav Šperl (Holýšov), Tomáš Hrach (Černice), Tomáš Tlustý (Staňkov)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.