SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

Nejlepší jedenácka podzimu je tu! Hlasujte pro nejlepšího hráče a pomožte svému oblíbenci.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

JEDENÁCTKA PODZIMU 2019/2020

 

Marek Dvořák (Maraton) - Zkušený brankář Maratonu Pelhřimov svému týmu pomohl k podzimnímu prvnímu místu stabilními výkony. Vychytal 2 čístá konta. Obrana Maratonu je navíc nejlepší v celé soutěži - 22 inkasovaných gólů.

Jakub Vincenc (Jiřice) - Řízný bek nejčastěji běhá po Jiřickém trávníku. Na podzim pomáhal svému týmu jednak v defenzivě, ale také v ofenzivě, když vsítil 7 branek. Navíc si připsal 5 žlutých karet. Proti tomuto klukovi se hraje těžko.


Jan Strašík (Kamenice) - Zkušený obránce. Hraje velmi čistě (2 ŽK) a přesně. Navíc na podzim vstřelil 8 branek! Chodící zkušenost a velká jistota v Kamenické obraně, která byla na podzim druhá nejlepší.

Marek Sadský (Speřice) - Marek může nastoupit jak v záloze, tak v obraně. Univerzální borec pomohl svému týmu nejen 6 vstřelenými góly do sítě souepřů.

Václav Prchal (Lukavec) - Mladý dříč, jehož silná stránka je defenzivní činnost. Také v Lukavci nastupoval převážně na pozici defenzivního štítu. Navíc vsítil 5 gólů a obdržel 2 žluté karty.

Tomáš Houška (Žirovnice) - Tento matador vstřelil na podzim 3 góly, navíc se stará o ofenzivní hru svého týmu. Může nastoupit jak v záloze, tak v útoku.

Martin Šoula (Ústrašín) - Martin vstřelil na podzim 7 branek a svými výkony dopomohl Ústrašínu k umístění ve středu tabulky.

Michal Kůta (Horní Cerekev) - Zkušený borec je ofenzivním motorem SKHC. Na podzim si připsal 9 branek, což tvoří rovnou pětinu gólů svého týmu.

Zdeněk Pahr (Maraton) - Zdeněk dopomohl Maratonu k titulu půlmistra okresní soutěže. Stal se druhým nejlepším střelcem - 13 branek.

Tomáš Obranec (Červená Řečice) - Nejlepší střelec soutěže! Více než polovina vstřelených gólů svého týmu. Více netřeba dodávat. Ukáže nám více na jaře?

Tomáš Faltýnek (Nový Rychnov) - Útočné trio doplňuje hráč Nového Rychnova, který na podzim vstřelil 13 gólů a dvakrát viděl žlutou kartu.

 

Lavice náhradníků:
David Rohovec (Ústrašín), Šimon Paclík (Černovice), Jan Metlička (Žirovnice), Patrik Macháček (Kamenice), Jakub Dvořák (Jiřice), Pavel Kovář (Speřice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.