SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

V čerstvě dohranné podzimní části sezóny je tu pro vás sestava podzimu!

V článku můžete hlasovat pro svoje oblíbence.

V úvodu článku můžete také vidět 48 fotografií ze všech různých zápasů podzimu v KP.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

BRANKÁŘ

 

PETR ŠÁNA (BEDŘICHOV)

Byl zvolen brankářem podzimu. Bedřichovský brankář v mládí působil u reprezentace ČR (U16 A U17). Dále působil dříve v týmu FC Vysočina Jihlava, kde si především odseděl svoje zápasy. V dnešní době je devětadvacetiletý brankář dlouholetou jedničkou Bedřichova, se kterým v loňské sezóně vykopal postup do KP. V letošní sezoně sice Bedřichov dostal nejvíce branek ze všech týmů, ale branky byly především proti silným soupeřům a v zápase vždy Bedřichov obdržel více branek. Jinak si Petr Šána připsal v letošní sezóně čtyři nuly. Postupně vynuloval Šebkovice, Velké Meziříčí, Přibyslav a následně také Ledeč. Petr držel Bedřichov ve všech zápasech a vcelku po jasné zásluze byl zvolen brankářem podzimu.

- 2x v sestavě kola

- 1x hráč kola

- 4x vychytaná nula

 

OBRANA

 

ADAM VAŠ (ŽIROVNICE)

Devatenáctiletý obránce Žirovnice, který ve své kariéře okusil dres Sparty, či Táborska.  Od roku 2018 však působí v Á-týmu Žirovnice. Vyniká skvělou rychlostí a je výborným technikem. Patří k nejtalentovanějším mladíkům v Krajském Přeboru. V konečné fázi zakončení mu není rychlost přítěží a v letošní sezóně si tento obránce Žirovnice připsal 4 branky. Jeho talent potvrdil i kapitán Žirovnice Jakub Vodáček, který o něm říká: „Pokud Adam neusne na vavřínech, může z něho vyrůst ligový hráč.“

- 3x v sestavě kola

- 4 branky

 

 

 

MICHAL NANIAŠ (PELHŘIMOV)

Jednoznačný lídr pelhřimovské kabiny. Defenzivní univerzál, který vyniká především herním přehledem a organizací hry. Především díky jeho kvalitní hře, má Pelhřimov nejméně inkasovaných branek z celé soutěže. Oplývá bohatými zkušenostmi z vyšších soutěží, zahrál si například za Prostějov, či Jihlavu. Díky výborné kopací technice v letošní sezóně nasbíral spoustu gólových asistencí. V podzimní části se stal díky svým výkonům nejlepším stoperem soutěže.

- 3x v sestavě kola

- 1x hráč kola

- 1 branka

 

JAROSLAV HAVLÍK (NOVÁ VES)

Jedenačtyřicetiletý stoper Nové Vsi, který hraje od roku 1992. V celé kariéře hrál pouze 3/4 měsíce za Bystřici, jinak neopustil svůj klub Nové Vsi. Patří k nejlepším obráncům celé soutěže a za letošní výkony si i v tomhle věku vykopal sestavu Podzimu. V letošní sezóně má Jaroslav na svém kontě 3 branky. Nejen, že je skvělý ve vzdušných soubojích, ale vyniká také svojí kopací technikou.

- 3x v sestavě kola

- 3 branky

 

ZÁLOHA

 

JAKUB VODÁČEK (ŽIROVNICE)

 Jeden z nejzkušenějších hráčů nejen v týmu Žirovnice, ale také v celé krajské soutěži. Rozený vůdce, který vládne střeleckou statistiku v týmu Slavoje. Sedmadvacetiletý středopolař, který si prošel Jihlavou, Jindřichovým Hradcem, či divizní Starou Říší je aktuálně 2. v tabulce střelců KP, má na svém kontě 11 branek. Vůdce Žirovnice si naprosto zaslouženě svými výkony řekl o sestavu Podzimu. Bojovník, který je výborný i po fyzické stránce v podzimní části dovedl Žirovnici na druhou příčku v tabulce

- 3x v sestavě kola

- 11 branek

 

DANIEL KRČÁL (VELKÉ MEZIŘÍČÍ)

Odchovanec Velkého Meziříčí, který v mládí působil 2 roky v Měříně. Aktuálně nastupuje za rezervní tým Velkého Meziříčí, kde dělá také kapitána. Patří ke stabilním členům sestavy béčka Velmezu. V MSFL za A-tým stihl také odehrát 14 zápasů, ve kterých si vedl velmi dobře. V letošní sezóně má na svém kontě zatím 3 branky. Daniel je hráčem, který za svůj tým na hřišti nechá tělo i duši a svými výkony z podzimní části sezóny si vysloužil sestavu podzimu.

- 3x v sestavě kola

- 3 branky

 

MICHAL ŠIMONČIČ (NÁMĚŠŤ n/O)

Fotbalista, jenž v mládeži prošel Jihlavou. Nyní již čtvrtým rokem hraje doma v Náměšti, kde pomohl dvakrát k postupu, pouze jeden podzim strávil ve Velké Bíteši, kde si vyzkoušel Divizi. Nyní tento 22letý křídelník nastupuje stabilně v základní sestavě Náměště. V letošní sezóně odehrál 13 zápasů, ve kterých vsítil 7 branek a stal se tak nejlepším střelcem svého týmu.  Největší jeho předností je především rychlost, kterou dělá svým soupeřům velké problémy. Bohužel pro něj patří stále k těm méně zkušenějším hráčům v týmu a kvůli tomu spoustu šancí nepromění, ale i tak si vysloužil sestavu Podzimu v Krajském Přeboru Vysočiny.

- 3x v sestavě kola

- 7 branek

 

MILOŠ KRČÁL (PŘIBYSLAV)

Hráč, který i ve svých čtyřiceti letech patří k nejlepším hráčům Přibyslavi, které se příliš nedaří, ale hodně se spoléhá na tahouna Krčála, který si ve své kariéře připsal pouze jednu sezónu ve Žďáře, jinak po dobu 26 let už působí v rodné Přibyslavi. V letošní sezóně vstřelil zatím 2 branky a patří mezi nejlepší střelce přibyslavského týmu. Středopolař z Přibyslavi je stavebním kámenem hry jedenáctého týmu tabulky.  Za svoje výkony ve svém věku si jednoznačně zaslouží působení v sestavě podzimu.

- 4x v sestavě kola

- 2 branky

 

TOMÁŠ VÁLEK (TŘEBÍČ)

Odchovanec třebíčského fotbalu, odkud odešel do divizní Polné. Před letošní sezonou se šestadvacetiletý záložník vrátil do rodné Třebíče, aby pomohl Třebíči zpět do vyšších soutěží. Sestavu podzimu si tento hráč zasloužil především svoji hrou. V Třebíči patří k základním oporám sestavy. Je druhým nejlepším střelcem a nejaktivnějším v počtu střel na branku soupeře. Navíc je ofenzivním univerzálem, který může nastupovat v záloze i v útoku.

- 2x sestava kola

- 2x hráč kola

- 5 branek

 

ÚTOK

 

TOMÁŠ MAZÁČ (PELHŘIMOV)

 Dvacetiletý útočník Pelhřimova,  který prošel v mládeži Vlašimí, či Jihlavou a zároveň nejlepší střelec soutěže, s devatenácti zásahy jednoznačně ovládl tabulku střelců. Tam ho vynesly hlavně 4 branky v derby proti Ledči nebo hattricky proti Náměšti, či Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Rychlonohý sniper těžil především ze hry celého týmu. Své šance proměňoval s ledovým klidem.

- 4x v sestavě kola

- 19 branek

 

PAVEL SVOBODA (SPEŘICE)

 Před letošní sezónou přišel do Speřic za účelem oživení soupisky a s velkým očekáváním branek. Přesně tyto věci od začátku sezóny plnil na výbornou. Hrál skvěle pomáhal týmu především svými zkušenostmi a góly. Ve druhé části podzimu se mu tolik střelecky už nedařilo, ale i přesto má na svém kontě již 11 branek a patří do trojice nejlepších střelců soutěže. Za svoje výkony si Tento Speřický sniper zajistil sestavu Podzimu.

- 1x v sestavě kola

- 1x hráč kola

- 11 branek

 

Dalšími adepty na sestavu podzimu byli:

 

BRANKÁŘI: Martin Pokorný (SAPELI), Libor Fiala (OKŘÍŠKY)

 

OBRÁNCI: Pavel Čermák (NÁMĚŠŤ), Tomáš Keller (CHOTĚBOŘ), Jaroslav Krejčí (VELKÉ MEZIŘÍČÍ), Jan Homolka (PELHŘIMOV), Jaroslav Dufek (VELKÉ MEZIŘÍČÍ), Marek Fukan (SPEŘICE), Martin Skořepa (PELHŘIMOV)

 

ZÁLOŽNÍCI: Daniel Poul (PELHŘIMOV), Jiří Holenda ml. (SPEŘICE), Roman Durajka (NÁMĚŠŤ), David Jančík (SPEŘICE), Jakub Vlk (PELHŘIMOV), Filip Dvořáček (SAPELI), Radim Bence (TŘEBÍČ), Josef Šandera (NOVÁ VES), Jan Vacek (SAPELI), 

 

ÚTOČNÍCI: Lukáš Dýnek (ŽIROVNICE), Ondřej Starý (NOVÁ VES), Vít Kučera (ŽIROVNICE), Petr Chlad (CHOTĚBOŘ), Ondřej Částka (SAPELI), Lukáš Vodička (LEDEČ), 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.