SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

První polovina sezony 2019/20 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku III. třídy uplynulého podzimního ročníku 2019. 

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

BRANKÁŘ

František Bureš (Ujčov)  - Dlouhodobá stálice v brance Ujčova. Jeho výkony jsou vyrovnané a v každém zápase předvede i nadstandardní zákroky, tým se na něj může spolehnout. I v aktuálním rozpoložení Ujčova je oporou a prokazuje vysokou kvalitu.

 

OBRANA

Petr Mach (V.Losenice) - Mezi nejlepší levé obránce této soutěže patří určitě hráč Velké Losenice Petr Mach. Jeho procentuální úspěšnost v soubojích jeden na jednoho je velmi vysoká a ve hře hlavou je prakticky neporazitelný. Do toho dokáže zakládat útočné akce a sám je i zakončovat.

 

Marek Žejšek (Křižanov B) - Hráč Marek Žejšek k nám přišel z Jivoví, jeho forma roste je to díky jeho odhodlání při docházce jak na trénink i zápas začíná to být spolehlivý hráč jen potřebuje ještě práci s balonem jinak rychlost mu nechybý, jestli bude pokračovat bude to brzy klíčový bek.  A hlavně v béčku máme dobrou partu a chtěl bych poděkovat všem klukům.

 

Michal Hladík (Měřín B) - Do rezervy přišel z měřínského Áčka letošní sezónu. Vyztužil stoperskou dvojici a společně s Hrůzou kočírovali nejlepší obranu podzimu, kdy Měřín jako jediný nedosáhl hranice 20 obdržených gólů. Ofenzivně laděný univerzál. Vstřelil 4 branky a inkasoval 5 žlutých karet.

 

Jakub Smolík (Věchnov) - Stal se oporou týmu a jeho zkušenosti z vyšších soutěží je na tomto mladém a talentovaném hráči znát. Nebýt jeho obranných zákroků a šikovných přihrávek, byl by bodový zisk Věchnova o hodně tenčí.

 

ZÁLOHA

Tomáš Sedler (Vír) - Je to sice ještě věkem dorostenec, ale výkonem se vyrovná starším borcům v týmu.Pokaždé když nastoupil k zápasu, tak měl soupeř s jeho herním stylem velký problém. Je mrštný a hodně si rozumí s míčem a pokud s ním nastoupí v záloze někdo s kým si balon narazí, tak je k nezastavení.

 

Vladimír Musil (Rudolec) - Neúnavný univerzál. Naběhá nespočet kilometrů a střílí branky. Má přístup jak k tréninku, tak k zápasu a má co říct i v kabině.

 

David Dostál (Březí) - Nominaci si zaslouží za to jak se celý podzim pral se střeleckou formou.

 

ÚTOK

Ondřej Ostrýž (Věchnov) - Je s 15 góly druhým nejlepším střelcem soutěže a nebýt kolísání formy a spousty neproměněných šancí mohl jeho gólový účet být větší a bodový zisk Věchnova také.

 

Jiří Vyžrálek (Rožná) - Dlouhodobě prokazuje svoje kvality, dostává se do zakončení a hlavně proměnuje. Drží Rožnou tam kde je. 

 

Ondřej Průža (Polnička) - Ondřej Průža čtyřiadvacetiletý útočník Polničského Sokolu rozjel sezónu v opravdu velké parádě, když dokázal vstřelit patnáct branek do sítě svých protivníků. Pokud tento útočník dostal balón na hranici velkého vápna většinou se v zakončení nemylil, jeho rychlost a přesnost v zakončení byla velice efektivní. Jeho týmu, kterým je TJ Sokol Polnička, tak výrazně pomohl k zisku 21 bodů a 5.místu. Tento střelec se také dělí o 2. místo v tabulce střelců a proto by měl figurovat v sestavě podzimu. 

 

 

 

 

 



 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.