SportFotbal SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

2

První polovina sezony 2019/20 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku okresního přeboru uplynulého podzimního ročníku 2019. 

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

BRANKÁŘ

Ivo Dupal (Radostín)  - Nechyběl v žádném zápase.Podává stabilní výkony,které v některých zápasech přetavý v nadstandardní. Tréninkovou docházku má z hráčů jednu z nejlepších.Zkrátka hráč na kterého je spolehnutí.

 

OBRANA

Emil Šibor (Rozsochy) -  Nejzkušenější hráč Rozsoch, s výborným čtením hry, skvělou poziční hrou,nevyčerpatelným fyzickým fondem, bojovník, který nerad prohrává a dokáže motivovat mladší spoluhráče, jak svou hrou, přístupem k fotbalu tak na hřišti při nepříznivém vývoji. Nepostradatelný hráč Rozsoch.

 

Lukáš Hofman (D.Rožínka) - Sedmadvacetiletý spolehlivý obránce Dolní Rožínky.

 

Lukáš Kopáček (Křižanov) - Sedmadvacetiletý obránce vedoucího týmu soutěže. Fotbalista s výborným čtením herních situací a silný ve hře hlavou. Výborný parťák a jeden z největších srandistů v kabině, Mili Škorpík by mohl napsat knížku(smích)  Posila ve všech aspektech.

 

ZÁLOHA

Jan Veselský (Štěpánov) -  Jednatřicetiletý špílmachr Štěpánova

 

Martin Malý (Bobrová) - " Martin je hráč na divizní úrovni a jeho přítomnost v týmu je hodně znát. Herní situace řeší fotbalově, umí podržet balón, zkrátka je ho plné hřiště. I když není náš nejlepší střelec, mnoho gólů svým spoluhráčům připravil, je příkladem pro ostatní. Jsme rádi, že k nám přišel a my věříme, že se mu u nás líbí a že dál bude naši oporou.

 

Milan Špaček (Bory) - Patří k nestorům okresního přeboru. Pokud bychom ho měli charakterizovat - jedná se o komplexního hráče, kterému není žádný post cizí, má týmového ducha, je vzorem ostatním fotbalistům, u kterých se těší velkému respektu a uznání. Díky zkušenostem, které prožil (vykopal si), vyspěl nejen jako fotbalista, ale i jako člověk. Přestože již oslavil 40 let, patří ke klíčovým hráčům TJ Družstevníku Bory, ve kterém je současně i trenérem a to hned dvou týmům muži A a mladší přípravce, kde vychovává novou fotbalovou generaci.

 

Jan Čermák (D.Rožínka) - Volíme Honzu Čermáka, který svými 12 góly dotáhl Dolní Rožínku na 6. místo tabulky. Čermi patří mezi rozdílové hráče v našem týmu, a podzim mu vyšel parádně. Honza podával výborné výkony od začátku sezóny, pouze měl někdy smůlu v zakončení. V posledních třech zápasech si to střelecky vynahradil a postupně dal tři góly Borům, pět gólů Jimramovu a dva góly Doubravníku. Do každého utkání vstupuje odhodlaný na hřišti nechat vše, co může. Celkově tedy jednoduchá volba. Honza si určitě zaslouží ocenění jako nejlepší hráč podzimu v Dolní Rožínce, možná i celého okresního přeboru.   

ÚTOK

Michal Škorpík (Křižanov) - Nadstandardní fotbalista v útoku, výborný první dotek s balonem,a i když na tréninku netrefí snad nikdy kasu, v zápase má bezchybné zakončení. Zároveň nejtrestanější hráč okresu, prostě vítězná povaha, která do toho jde naplno, jak na hřišti, tak mimo něj. Mili je prostě celebrita.

 

Dino Hodžič (Křoví) - Osmadvacetiletý útočník je s devatenácti brankami nejlepším střelcem soutěže.

 

Jan Pohl (O. Bítýška) - Vnáší do hry klid, přehled a hlavně spoustu gólů.

 

 

 

 



 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 11. 2019 18:14
asi chyba v systému ta sestava
23. 1. 2020 10:06
Prosím kde vidíš chybu?