SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020

Datum kola: 10.11.2019

0

14. kolo 1.A třídy je za námi a představujeme Vám vybranou sestavu kola. Po dlouhé době, ale zaslouženě, se zde objevuje zástupce ze Žihle a podruhé za sebou si zde vysloužil místo brankář Startu Luby.

Vlastimil Hromada v Rokycanech spolu se svou obranou udržel nulu, což Rokycany dopustily pouze s Petřínem B a Kaznějovem. Navíc vychytal svému týmu druhý bod při penaltovém rozstřelu. Opora Startu Luby se tak po právu opět objevuje v sestavě kola.

David Rýdl měl celý zápas hodně práce s výborně hrajícím pravým záložníkem Žákavy, Janem Smazalem, se kterým si nic nedarovali. Ve druhém poločase navíc hlavou srovnával a vybojoval pro Radnice alespoň bod.

Jaroslav Ječmen odvedl se zbytkem rokycanské obrany dobrou práci a pomohli tak Wohlmuthovi k čistému kontu.

Jiří Dolejš se po zranění vrátil do sestavy Mochtína a s kapitánskou páskou ho dovedl k vítězství po penaltovém rozstřelu se silnou rezervou Petřína. Sám navíc skóroval z penalty v průběhu hry.

Milan Brož odváděl v obraně Sušice velmi dobrou práci a svými zkušenostmi a přehledem přispěl k tomu, že se hrádečtí z jeho strany málokdy dostali do nebezpečné koncovky.

Matěj Boukal je velmi šikovný a technický hráč. To v Radnicích ukazoval po celý zápas. Byl všude, kde ho bylo třeba, hledal nabíhající spoluhráče a pokkoušel se o nebezpečné střely. Před první brankou Žákavy si pohrál s radnickou obranou.

Kapitán Žichovic, Ion Butnaru, opět dovedl svůj tým k vítězství, vstřelil branku a byl u téměř všeho nebezpečného, co se řítilo na košuteckou branku.

Trenér Žihle, Robert Otcovský, už se na to asi nemohl dívat, a tak v 73. minutě nastoupil na hřiště, nahrál na vyrovnávací gól a o 3 minuty později sám, i když se štěstím, vstřelil vítěznou branku. Žihle tak po dvanácti kolech naplno bodovala.

Tomáš Matějka byl ústřední postavou Svatoboru. Volejem krásně vstřelil první branku zápasu a následně spolu s Kočím zatápěli sušické defenzivě. Odměnou mu bylo vítezství Hrádku v místním derby.

Michal Tichý předvedl svůj stabilní perfektní výkon a svou brankou nastartoval Kaznějov k obratu v zápase se Svéradicemi.

Žichovice hrály velmi pěkný, týmový zápas. Výraznou postavou byl spolu s kapitánem i Karel Krejčí, který vstřelil úvodní branku utkání a několik dalších jich zařídil. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2019 00:03 do 13.11.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.