SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 09.11.2019

0

V dalším kole bylo vstřeleno 46 branek, což je o 6 více než v minulém kole. O to se nejvíce zasloužili fotbalisti Berouna B, kteří nastříleli deset branek. Nejlepším střelcem se stal David Spousta (Žebrák) – hattrick. Toto je nejlepší sestava kola dle fotbal u nás.

Brankář:
Lukáš Kliment (Karlštejn) – sice obdržel tři góly, ale další tři loženky vychytal, dále snad ve čtyřech případech byl dobře postaven.

 

Obrana:

David Černý (Zaječov) na levé straně obrány byl jistý a dal jednu branku. Pavel Maleček (Trubín) hrál s velkou chutí a připravil jednu branku. Jako třetího obránce jsme vybrali Pavla Kalinu (Neumětely), odehrál dobré utkání.

 

Záloha:

František Kovařík (Drozdov) dal dvě branky a společně s Alexem Vodičkou nejlepší na place. Roman Grajcar (Beroun B) ve středu pole dirigoval hru a dal krásnou branku do šibenice. David Spousta (Žebrák) ve středu pole rozdával balóny, a navíc vstřelil hattrick. Zdeněk Steiner (Chyňava) dřel, šel příkladem, dal dva góly.

Dále by se do sestavy kola jistě dostal i záložník Marek Vršecký (Neumětely), ale již je plný počet hráčů.

 

Útok:

Milan Novák (Hořovicko B) nastoupil do druhého poločasu a hned byl rozdílovým hráčem, dal dva góly. Alex Vodička (Drozdov) v zápase proti Tetínu byl hodně vidět, střílel nahrával, předvedl solidní výkon. Michal Ungr (Zaječov) na pravé straně útoku se mu dařilo, dal dvě branky a jednu hezky připravil.

 

Hlasovat můžete do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.11.2019 20:21 do 13.11.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.