SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020

Datum kola: 03.11.2019

0

13. kolo je u konce a do sestavy kola se nám dostalo po výborných výkonech několik nováčků. Za zmíňku stojí například hattrickoví střelci Jerome ColeVojtěch Vašíček. Kdo se ale stane hráčem kola, o tom rozhodnete Vy svým hlasováním. Nechme tentokrát kamarádství stranou a hlasujme dle důležitosti výkonů jednotlivých hráčů.

Vlastimilu Hromadovi se utkání povedlo. Ač to dle výsledku 4:0 pro jeho tým vypadá, že moc práce neměl, tak toto zdání klame. Vlastimil se v bráně, zejména první poločas musel dosti ohánět, aby udržel nulu a kluci před ním se mohli rozjet.

Dominik Voves dle trenéra odvedl na hřišti velmi dobrou práci, a to i když byl přítomen pěti obdrženým brankám. Sám však jednu vstřelil a na několika se podílel.

Jiří Brabec jako správný kapitán svého týmu v samotném závěru srovnal hlavou stav na 1:1 a poslal zápas do penaltového rozstřelu.

David Žáček koordinoval obranu Žichovic, přes kterou se Žákava těžko dostávala. Svými přesnými centry následně vybízel spoluhráče k nebezpečným náběhům za obranu.

Michal Tichý se v sestavě kola již objevil. Tentokrát na sebe upoutal pozornost dvěma vstřelenými brankami do sítě Petřína.

Dominik Vašák byl hlavním zásobovačem nebezpečných střel a přihrávek, směrem na soupeřovu branku. Významně se podílel na získaných bodech pro Sušici.

Martin Blacký si k penaltě v Bělé stoupl zejména za odměnu, za své výkony v celém utkání proti Hrádku. Spolu s Frankem tvořil bělskou útočnou hru a diváci se měli na co dívat.

Zbyněk Smolík byl nejvýraznější osobností na hřišti v Mochtíně. Obranu Radnic trápil svou rychlostí a výbornou technikou. V neposlední řadě stál u většiny nebezpečných standardních situací.

Zbyňkovo spoluhráč, Jan Šafránek, poté těžil z celkové týmové aktivity. Několikrát se objevil sám před radnickým brankářem a dvakrát jej dokázal úspěšně překonat, čímž zařídil domácím výhru.

Vojtěch Vašíček vstřelil Petřínu hattrick... Víc není třeba dodávat - to se v této sezóně zatím nikomu jinému nepovedlo.

Jerome Cole byl na konci většiny nebezpečných akcí, které si Luby proti Plzenci vytvořily. A na rozloučenou s tímto soupeřem jim nastřílel tři branky. Zaslouženě v sestavě kola. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.11.2019 01:05 do 06.11.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.