SESTAVA 11. KOLA: David Přibyl září, opět se prosadil i Pavel Keclík

Datum kola: 20.10.2019

0

Máme tu další sestavu kola! HLASUJTE TENTOKRÁT AŽ DO ČTVRTEČNÍHO VEČERA!

V bráně zářil vimperský Vlk a semický Jan Dvořáček.  Ten v pravý čas vytáhl dva excelentní zákroky, které byli rozhodující v průběhu utkání.

 

David Přibyl je jednou z nejdůležitějších postav Velešína. Velí obraně z pozice stopera a umí se i gólově prosadit. Předvedl to krásným sólem proti Nové Vsi. Matyáše Zachaře dáváme do sestavy jako odměnu pro celou roudenskou obranu, kterou se soupřům jen tak nedaří překonat. Jiří Růžička stejně jako celá defenziva zahrál dobře v utkání s Olešnicí, když ve druhé půli čelil s obrannými kolegy tlaku soupeře. David Kneys si proti Kaplici nejen kvalitně plnil obranné povinnosti, ale nebezpečný byl i u brány soupeře, radost mu ale překazila branková konstrukce.

 

Zbyněk Holý byl v dresu Nové Vsi hodně vidět a nakonec byl odměněn brankou. Ondřej Hruška byl zase nejlepším hráčem Svinů v zápase s Vodňany. Pavel Škopek byl jediným úspěšným střelcem a zařídil tak výhru Prachaticím. Patrik Micák trápil plánskou obranu a nakonec srovnal na 1:1.

 

Pavel Keclík zopakoval produktivitu jako s Trhovkami, když vstřelil již ve druhé minutě gól, po nenápadné přihrávce Zocha a po jednom z důležitých zákroků Dvořáčka zavelel k obratu, když vyslal průnikovou přihrávku Císařovského, který zvýšil na 2:1 pro Semice. Michal Chvosta si zase jako nejlepší hráč duel vysloužil pochvalu od kouče Vimperku Formánka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2019 10:31 do 24.10.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.