SESTAVA KOLA - 9.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020

Datum kola: 06.10.2019

0

Máme tu další sestavu kola! Tentokrát zářili především ofenzivní hráči, nejvíce hráčů se předvedlo na pozici středního záložníka. Komu přisoudíte titul muže kola a kdo se stane aktérem dalšího rozhovoru? HLASUJTE TENTOKRÁT AŽ DO ČTVRTEČNÍHO POLEDNE!

Místo v sestavě kola obhájil Jakub Vlk. Gólmana Šumavana chválili i soupeři, Velešínu hodně znepříjemnil cestu za hubenou výhrou. V kole se blýskl i David Maruška. Ten se objevil v bráně Čtyráku po několika letech a zachytal parádně!

 

V dresu Čtyráku se dařilo i Martinu Matuškovi. Druhým hráčem, který se po týdnu objevuje v hvězdném výběru, je velešínský David Přibyl. Nejenže Velešín neinkasoval, ale přibyl dokonce trefil vítězný gól! Ondřeji Benediktovi se zase dařilo na pravém beku při vodňanské velké výhře nad Novou Vsí.

 

Záloha je složena ze samých středních záložníků. Jiří Benedikt se podruhé v řadě trefil a vystřelil svým Sousedovicím remízu, zahrál skvěle. Filip Bína nastoupil poprvé v sezóně na pozici defenzivního štítu a na jeho hru byla radost se dívat. Jan Hála dvakrát proměnil penaltu, trefil se nádherně i ze hry a převyšoval všechny na hřišti. Dominik Kořínek nastoupil do zápasu jako střídající hráč v první půli a byl nakonec jeho hlavní postavou - Planou posunul k výhře nad Prachaticemi dvěma góly. Tomáš Tengl začal na pozici útočníka, po půlhodině se ale nuceně přesunul do zálohy a obstál na jedničku, dal i branku.

 

Michal Mahák byl aktivní v dresu Lhenic, odměnou mu byla jedna branka, kdyby se mu podařilo lépe vyřešit některou z dalších velkých šancí, nemuselo zůstat jen u ní. Pavel Keclík zazářil s bilancí 1+1 a je poprávu členem top jedenáctky.

 

V dresu Kaplice byl vidět nestárnoucí Janura, adeptem na sestavu kola byl i semický záložník Jakub Keclík, který asistoval na gól svého bratrance, sváděl nespočet osobních soubojů ve středu pole a připravoval pro nás zajímavé příležitosti. Společně s Luďkem Zborníkem zdárně sbírali odražené balóny. V dresu Svinů se zase prosadili Tomek se Šafránkem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.10.2019 16:48 do 10.10.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.