SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020

Datum kola: 31.08.2019

0

Další kolo okresního přeboru je za námi a je na čase vybrat top jedenáctku. Věříme, že v sestavě kola najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy. Hlasovat můžete do pátečního poledne.

V brance se o místo řekl Michal Beneš, který vychytal hředelské střelce a v Traverza aréně, kde předvedl několik famózních zákroků, inkasoval pouze jednou. V tomto kole zachytal výborně i Aleš Kraus, místo mezi třemi tyčemi je ale pouze jedno. V defenzivě si dobře vedl lišanský Jakub Feher, který proměnil v rozstřelu vítěznou penaltu. Václav Zuska opět potvrdil svou důležitost pro Ohnivce, když k dalšímu přesvědčivému výkonu přidal důležitou branku. Na stoperu si vedl skvěle i senomatský Luboš Mácha. Pouhý jeden gól dovolila defenziva Pustovět domácím hředelským fotbalistům, velkou zásluhu na tom má samozřejmě celý tým, ale v obraně především Jakub Sixta.

 

Velmi nadstandardním hráčem na okresní soutěž je Ondřej Kolísek, což dokazuje v každém zápase, ve kterém nastoupí. Gólově i herně se dařilo luženskému Adamu Špičkovi. Roli dirigenta na sebe vzal v Senomatech velezkušený Michal Fojtík a na hře Beranů je to znát. Chybět nesmí ani Radek Truksa, kterému se proti favoritu vůbec celé soutěže také dařilo a svým výkonem si řekl o nominaci. Nemůžeme přehlédnout pětigólové vystoupení Radka Pokorného. Petr Čech mladší se vrátil z dlouhé americké štace, odskočil si na zápas a rezervě pomohl i v deseti porazit Olešnou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2019 18:27 do 06.09.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.