SESTAVA KOLA - 2.kolo Divize A, 2019-2020

Datum kola: 18.08.2019

0

Další kolo je za námi a je na čase zveřejnit sestavu kola. Věříme, že si v top jedenáctce najdete svého favorita, kterého podpíříte svými hlasy! Hlasovat můžete již tradičně do středečního poledne.

Výborný výkon v brance zopakoval Jan Vild, ale spolu s ním se předvedl také Vojtěch Štrunc, který výrazně pomohl Mariánkám k vítězství. Dobrý zápas odehrál soběslavský Vojtěch Zeman, dařilo se také Martinu Rozhoňovi, který svůj výkon korunoval brankou. Velmi aktivně jezdil na pravém beku sedlčanský Jaroslav Repetný. O výhře Doubravky rozhodl dvěma góly Lukáš Roubal, ke kterému se skvělým výkonem přidal i Marek Patrovský. Opominout nelze tradičně nadstandardní výkon Petra Jandy, který dosáhl na hattrick a také sympatické představení Kryštofa Kvěcha, který poslal svůj Tatran do vedení. V ofenzivě se dařilo na podhrotu Aleši Kutnerovi, který spolu se svou Soběslaví sídlí prozatím na prvním místě tabulky. Jako lev se vpředu pral Martin Toman, bohužel jeho Jindřichův Hradec vysoko padl, byť směrem do ofenzivy to nebylo špatné. Dařilo se i Matěji Strejčkovi z Přeštic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.08.2019 21:20 do 21.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.