SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Očekávaná Sestava roku je tu! Vybrali jsme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku KPM. Nyní je jen na vás, kdo se stane Hráčem roku.

Jan Vild byl po celou sezónu stálicí mezi tyčemi Mýta. Pravidelně podával výborné výkony a přiváděl útočníky protihráče k šílenství. Jeho obrovskou předností jsou pokutové kopy, ve kterých zářil a pomohl Mýtu získat důležité body, které ho nakonec vynesly až na třetí příčku.

 

Libor Rada je jedním z nejzkušenějších borců, kteří oblékají dres Vejprnic. Svým přístupem šel příkladem mladším spoluhráčům a od trenéra Jiřího Šámala si vysloužil nominaci do nejlepší jedenáctky roku.

 

Petr Papáček se nejednou objevil v Sestavě kola. Ač působí na postu stopera, má výborný čuch na góly a byl spolu s Václavem Lisým z Petřína nejlepším střelcem mezi defenzivními hráči. Rokycany dostaly za celou sezónu pouze 31 branek a Petr na tom měl obrovskou zásluhu.

 

Václav Lisý vstřelil sedm branek, což je na stopera vynikající počin. Navíc skvěle dirigoval obranu plzeňského celku a i díky jeho schopnostem se Petřín může těšit nejnižšímu počtu inkasovaných branek.

 

Petr Bednář, kapitán vítěze KPM, odehrál obě části soutěže nadprůměrně a s velikým přehledem a po zásluze je v Sestavě roku.

 

Jan Hereit má na hřišti za úlohu spíše černou práci. Ta mu jde ale skvěle a i přes nějaká drobná zranění podával stabilní výkony a s kapitánskou páskou na ruce dovedl Rokycany k postupu do Divize.

 

Tomáš György režíroval hru Nýrska a připravil nespočet gólovek pro své spoluhráče. Navíc se mu povedlo vstřelit i pěkných devět branek. Inkasoval pouze tři žluté karty za celou sezónu, což je vzhledem k jeho postu ve středu pole hodno obdivu.

 

Michal Holý přinesl do sestavy Mýta zkušenosti a ujal se role nejlepšího střelce Slavoje se třinácti zářezy na pažbě. Pokud jsme vyzdvihli Tomáše Györgyho a jeho tři žluté karty, pak musíme každopádně zmínit i Michala. Ten totiž obdržel pouze JEDINÝ žlutý kartónek.

 

Ferenc Róth přišel před do Zruče před začátkem sezóny z Bukovce a funkcionáři pátého celku tabulky si jistě mnou ruce, jaký přestup se jim povedl. Exligový snajpr skóroval hned šestnáctkrát a vrchovatou měrou přispěl Zruči ke krásnému pátému místu.

 

Nyní nám zbývají pouze dva nejlepší střelci přeboru. Těsně pod vrcholem zůstal Marek Vorhna s třiadvaceti zásahy. Druhé místo v tabulce střelců ho však, vzhledem k triumfu jeho Petřína v Krajském přeboru, mrzet nemusí.

 

Králem střelců se stal zástupce domažlické benfiky Karel Šmejkal. Ještě minulou sezónu oblékal dres Kdyně. Přestup do Domažlic se však ukázal býti správným krokem. Karel se z gólu radoval v šestadvaceti případech a o tři branky předčil Marka Vohrnu. Navíc zásahl i do zápasu áčka Domažlic, které hraje ČFL a tak by se pro něj dozajista sezóna 2018/19 dala hodnotit jako výtečná.

 

Do Sestavy roku se nevešli:

Brankáři - Erich Hruška (Baník Stříbro), Jiří Moravec (Okula Nýrsko), Miroslav Zach (Zruč)

Obránci - Michal Prais (Chotíkov), Tomáš Korelus (Domažlice B), Tomáš Keckstein (Rapid Plzeň), Michal Tesař (Start Tlumačov), Antonín Lavička (Horní Bříza)

Záložníci - František Copák (Start Tlumačov), Tomáš Vejvoda (Baník Stříbro), Tomáš Štverák (Sokol Lhota), Daniel Matějka (Rapid Plzeň), Pavel Kadlec (Domažlice B), Michal Pelnář (Bolevec), Martin Nademlejnský (Petřín Plzeň), Martin Debellis (Rokycany)

Útočníci - Pavel Aubrecht (Rokycany), Tomáš Knapp (Nepomuk), Imrich Varga (Nýrsko), Zdeněk Šimáně (Petřín Plzeň), Martin Zítek (Bolevec), Jan Procházka (Rokycany)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.