SportFotbal SESTAVA ROKU - Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Je za námi sezona 2018/2019, která nabídla spoustu zajímavých a překvapivých momentů, zkrátka diváci se rozhodně nenudili. Střelci se tuto sezonu rozhodně činili, však za celý ročník padlo celkem 922 branek, což je velice slušné číslo - Fanklub defenzivního fotbalu nejspíš nebude velkým příznivcem této soutěže. Nejlepším střelcem se stal Lukáš Dibelka ze Světlé nad Sázavou, který nasázel celkem 30 branek! A nyní se už pojďme podívat, jak vypadá Sestava roku, která je letos složena z hráčů 11 týmů - rozhodně tedy bylo z čeho vybírat.

BRANKÁŘ

Radek Vadinský, SK Kožlí

Konkurence na tomto postu byla veliká, ostatně jako na všechny posty, ale mezi tři tyče jsme nakonec vybrali golmana vítězů letošní sezony. Radek byl stálicí sestavy Kožlí, kde převáděl stabilní výkony a nemalou měrou se podílel na úspěchu svého týmu.

OBRANA

Adam Drahoš, SK Věžnice

K tažení Věžnice za konečným devátým místem přispěl bek Adam Drahoš, který společně se svým bratrem Davidem patřili k základním stavebním kamenům věžnické obrany. Adam se hned šestkrát dostal do Sestavy kola a zaslouženě se pro něj našlo místo v Sestavě roku.

Pavel Jelínek, TJ Jiskra Nové Ves u Světlé

Opora zadních řad Nové Vsi, které v konečném zúčtování obsadila slušné šesté místo. Pavel si kromě poctivé defenzivní práce stihl připsat celkem 5 zářezů na pažbě a výrazně tím Nové Vsi pomohl k solidnímu umístění.

Martin Beránek, TJ Sokol Okrouhlice

Okrouhlice v letošní sezoně bojovalo o holé přežití v okresním přeboru a přes všechny možné komplikace nakonec uspěla. Velký podíl na to má právě Martin Beránek, opora zadních řad, bez kterého by okhourličtí fans zažili ještě krušnější závěr sezony.

ZÁLOHA

František Tichý, TJ Rebel Dolní Město

"Rebelové" se letos umístili na 10. místě, do klidného středu tabulky je 12 góly dovedl halv František Tichý, který se i jednou dostal do sestavy kola. Dolní Město v něm mělo velkou oporu.

Ondřej Martinek, FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B

Velmi povedený ročník má za sebou ofenzivní univerzál béčka Ledče nad Sázavou Ondřej Martinek, který svými 27 góly přispěl k třetímu místu svého týmu. O jeho přínosu pro tým svědčí i celkem šest nominací do Sestavy kola.

Martin Strašil, SK Přibyslav B

Ne zrovna povedeno sezonu zažilo béčko Přibslavi, když se umístilo na 11. místě. Martin se musel několikrát vrátit z "fotbalového důchodu", kdy musel doplnit neúplnou sestavu Přibyslavi, což zaslouží respekt. Mimo dobrých výkonů se blýskl i pěti brankami v síti soupeře.

Josef Lukačina, TJ Dlouhá Ves

Dlouhou Ves táhli v letošní sezoně bratři Ulkačinové, kteří dohromady nastříleli spoustu branek, často se také řídili starým známým příslovím "Já na bráchu, brácha na mě". Do sestavy roku se nakonec dostal starší a zkušenější Josef. Dlouhá Ves má v něm a jeho bratrovi skutečně klenot.

ÚTOK

Filip Dymáček, TJ Spartak Staré Ransko

Patá příčka letos patří Starému Ransku a také první příčka v počtu obdržených gólů - Spartak jich letos totiž obdržel nejméně, a to 36. Do ofenzivy mužstvo táhnul právě Filip a se 14 góly se stal nejlepším střelcem týmu, nominace do Sestavy roku ho tedy nemohla minout.

Vladimír Vašák, TJ Sokol Herálec

Další nominace putuje do týmu Herálce, kde si o ni nahlas řekl Vladimír Vašák. Zkušený útočník letos nastřílel celkem 8 branek a pomohl tak Sokolu k dobrému 4. místu. Vladimír se také třikrát dostal do Sestavy kola.

Lukáš Dibelka, FK Bohemia Světlá nad Sázavou B

Poslední nominace nemohla být zaslouženější - Lukáš v této sezoně nasázel celkem 30 branek a patří mu první místo v tabulce střelců! Především díky němu bojovala Světlá o příčky nejvyšší - nakonec z toho bylo více než solidní druhé místo.

 

 

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.