SportFotbal SESTAVA ROKU - ČFL , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Jarní část je kompletně za námi a my už víme, že nejlepším týmem uplynulého ročníku je Vyšehrad, který slaví postup do FNL. Byl to však velký boj a celá sezona nabídla skvělé zápasy i individuální výkony. Hráče, kteří výrazně vyčuhovali z průměru a obvykle nejednou se jim povedlo dostat se do sestavy kola, jsme se pokusili seskupit do nejlepší jedenáctky celé sezony. Tu vám přinášíme nyní a vy máte skvělou příležitost hlasovat pro svého favorita, kterému byste přáli titul hráč sezony! Bude jím někdo z top trojky, nebo na pomyslný piedestal vystoupá někdo úplně jiný?

Adam Ordelt - Fantom jara mezi brankáři. Posledním podzimním zápasem připsal první nulu v sezoně, i proto, že nebyl jedničkou. Na jaře však odchytal úplně všechno a v 9 zápasech vychytal čisté konto! Navrch ještě chodil při rozstřelech na penalty a s ledovým klidem je uklízel. Otázka, zda po takovýchle výkonech zůstane vůbec v ČFL.

Jiří Duben - Defenzivní pilíř zápské obrany, která fungovala skvěle zejména na podzim. Na jaře už to bylo slabší, ale potetovaný stoper patřil k tomu světlejšímu v bíločerveném dresu. Připsal si i skvělých 5 gólů.

Michal Obrtlík - Neskutečné výkony předváděl tento mazák velvarské obrany a kapitán týmu. Byť mu táhne na 40 let, v celé sezoně nechyběl ani minutu! K tomu nasázel 8 gólů, čímž se stal nejproduktivnějším obráncem. Nováček hlavně díky němu nepropadl a skončil na slušném 13. místě.

Martin Jiránek - Tohle jméno asi každý dobře zná, bývalý reprezentant, který si vyzkoušel angažmá v anglické Premier League či italské Serii A. Na sklonku kariéry se přesunul do nižších pater a s kapitánskou páskou vedl Olympii Radotín, které výrazně pomohl bojovat o totil až do posledních kol.

Jan Jelínek - Rychlonohý záložník chyběl svému mužstvu jen v úvodním utkání celé soutěže, pak už zasáhl do všech zápasů. Připsal se skvělých 14 branek a překonal i své útočné parťáky v týmu. Nakonec jeho výkony Zápům titul nepřinesly, ale on z osobního pohledu musí být nadmíru spokojen.

Ondřej Šípek - Dlouhodobý tahoun ofenzivní hry Vtavínu, mistr v kreativních řešení situací a hráč s velkým přehledem. K tom připočtěte i gólovost, která mu přinesla na účet 12 přesných zásahů a Lokádě pomohla k bronzové příčce, a máme z toho jasného lídra. Usměvavý střeďák tak nemůže v naší sestavě roku chybět.

Filip Drobílek - Podobně důležitý hráč pro hru směrem, ale tentokrát pro mistrovský Vyšehrad. Kapitán operující v srdci zálohy do hry svého mužstva vnášel neskutečný drajv a ofenziva na něm doslova stála. Se 13 brankami se dělí o pozici nejlepšího střelce týmu, k tomu přidal hromadu asistencí. A to hlavní, dovedl Šemíky do druhé ligy!

Petr Došlý - Útočný klenot Domažlic, který ale nastupuje jako ostrý kraj zálohy. Má však značnou volnost dopředu, kterou i díky své rychlosti a přímočarosti dokáže dokonale využít. Konta soupeřů zatížil celkem 16 góly, z čehož hned deset nasázel na jaře. A aby toho nebylo málo, před pár dny dal ještě 2 góly prvoligové Plzni v přáteláku!

Fortune Akpan Bassey - Nigerijský snajpr opanoval tabulku střelců nakonec jednoznačně, když nastřílel obdivuhodných 23 branek! Stále teprve 20letý útočník, hostující v Olympii Radotín z prvoligového klubu Bohemians 1905, se činil zejména na jaře. Nakonec ani jeho střelecké dovednosti radotínským nestačily na lepší než bramborovou pozici.

Lukáš Veselý - Další skvělý fotbalista ze slávistického klanu Veselých. Geny se nezapřely a tuto sezonu v dresu holešovického Vltavínu nasázel výtečných 19 branek a na hrotu útoku přes menší postavu sváděl nespočet úspěšných soubojů, z kterých těžili jeho spoluhráči. Třetí liga je mu určitě malá, čeká ho zajisté posun výš.

Daniel Černý - Druhý z domažlického komanda kanonýrů, tentokrát ryzí hroťák se zkušenostmi z mládeže Viktorie Plzeň. Tam ho naučili zejména skvělou orientaci ve vápně a řešení gólových příležitostí, jelikož dokázal 16x uklidit míč za záda brankářů soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.