SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Poslední kolo okresního přeboru je bohužel za námi. Zatímco hráči odpočívají a někteří z nich se již jistě těší na další sezónu stejně jako vy fanoušci, můžete si zkrátit čekání hlasováním v naší sestavě roku, již jsme vám, jak je naším zvykem, opět připravili.

Na post brankáře byla tentokrát velká konkurence, ale vybrali jsme Lukáše Miecha, který odchytal výbornou sezónu a mnoha excelentními zákroky pomohl Všejanům držet se na předních příčkách tabulky. Často byl pro své mužstvo tou největší oporou a spoluhráči se na něj mohli spolehnout.

 

Z obránců byl zajímavým úkazem Václav Šorm - na beka velmi hbitý a technický, podnikal mnoho ofenzivních výletů a dokázal i vstřelit nějaký ten gól. Slovan Poděbrady měl zdaleka nejmenší počet obdržených branek (18), za což vděčí pilířům obrany, a to především důraznému Františku Zelenkovi, který vyhrál četné souboje a hecoval a dirigoval své spoluhráče. Mezi nejběhavější i gólové beky patřil všejanský Lubomír Hofírek, který ve většině zápasů působil vskutku neúnavně.

 

Na kovanické sezóně toho tentokrát moc povedeného nebylo, ale svými výkony zaujal alespoň Ondřej Kubina, který dokázal zabrat, vybojovat míč a vytvářet pro své spoluhráče dobré šance. Mezi nejvýraznější postavy mladého kádru Bohemie Poděbrady B patřil Jaroslav Archalous, který si připisoval jeden gól či asistenci za druhým. Velmi podobně se pak prezentoval jíkevský Marek Kóňa či Pavel Mišák z mužstva vítěze soutěže, který nastřílel dokonce 21 branek.

 

V mužstvu poděbradského Slovanu velmi zaujal i mladičký (ročník 99) Maksim Nikulin, který se stal s 27 brankami druhým nejlepším střelcem soutěže o pouhé 2 branky za klíčovým článkem jíkevské ofenzivy Tomášem Fichtnerem. Stejně jako bratr Václav vynikal i ofenzivněji laděný Pavel Šorm pohybem, technikou a čichem na góly, jichž zaznamenal úctyhodných 25.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.