SportFotbal SESTAVA ROKU - Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Sezona 2018/2019 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás.

V bráně musí stát Aleš Kraus ze Zavidova. I jeho zásluhou se jeho tým stal mistrem soutěže a zároveň také inkasoval nejmenší počet branek (31).

 

Stoper Martin Havel přišel do Zavidova z Kněževsi až na jaře, přesto však podával v každém zápase výborné výkony a i on stojí za tím, že se ve druhé části ročníku podařilo Zavidovu přeskočit v tabulce rezervu Rakovníka.

 

Druhým obráncem se stane Daniel Asník z Unhoště. Bývalý stálý hráč SKR svůj tým často držel a dovedl k 8. místu.

 

Posledním mužem v obraně bude Petr Kýzl z béčka Rakovníka. Hrající asistent trenéra svůj tým mnohokrát podržel, navzdory nevyvedené jarní části sezóny.

 

Sedmkrát se stal hráčem zápasu také slánský Martin Žahour. Který dokázal v záloze dobře zpracovávat míče a vstřelit pěkných 19 gólů.

 

Dalším vybraným záložníkem budiž Robert Nedvěd z Jedomělic. Kapitán mužstva dokázal ze zálohy vytvářet pro jedomělický útok značné šance.

 

V ideální sestavě roku by vedle svého kapitána stál druhý jedomělický hráč, Petr Bakos. Ten byl hráčem zápasu zvolen čtyřikrát a v uplynulé sezóně dosáhl 6 úspěšných zásahů do soupeřovy brány.

 

Posledním hráčem ze Zavidova je záložník Dominik Žďánský. Ten se v sestavách kola napříč rokem objevil čtyikrát, jednou se stal i hráčem kola jendou se mu proti Klobukům dokonce podařilo vstřelit 5 branek!

 

V útoku nesmí chybět Filip Novotný z rezervy Slaného. Ten se totiž v sestavách kola v uplynulém ročníku objevil vůbec nejvícekrát (8). Za svůj tým vsítil 28 branek.

 

Největším střelcem ročníku je lánský Miroslav Balík, tomu se jednou podařilo vstřelit rovnou 5 gólů v zápase! Celkově si přičetl úctyhodných 38.

 

Třetím nejúspěnějším střelcem je se těsně stal hráč z mužstva středu tabulky Braškova. Je jím Jakub Jaroš, kterému se letos podařilo trefit 22krát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.