SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Sezona je za námi a přichází čas na nejlepší jedenáctku sezony. Spousta hráčů zažila povedenou sezonu, některým se zase nepovedla. Postoupila Kaplice s Velešínem. Spadla Horní Planá a Dolní Dvořiště. Své zástupce má v top jedenáctce ročníku Kaplice, Velešín, Hrdějovice, Netolice, Boršov nad Vltavou, Dolní Dvořiště, a Loučovice. 

brankář 

Martin Hüttner (Loučovice) - Kapitán týmu Loučovic, brankář co okusil vyšší soutěž. Stabilně podává vysoké výkony a je oporou svého týmu. 

 

obrana 

Josef Gondek (Kaplice) - Moderní krajní obránce, po lajně kmitá od první do poslední minuty. Vstřelil vynikajících sedmnáct branek. Parádní výkon na krajního beka.

Jan Krenauer (Dolní Dvořiště) - Jeho tým spadl, ale on má za sebou z osobního hlediska výbornou sezonu. Bohužel jeho výborné výkony nepomohly zachránit jeho tým v soutěži.

Jakub Zatloukal (Velešín) - Důležitá postava obrany velešína. Kvalitní, důrazný obránce, který vstřelil čtyři branky. 

 

záloha

Martin Miklík (Hrdějovice) - Šikula na kraji zálohy Hrdějovic. Vstřelil dvanáct branek a spousty jich připravil. Šikovný krajní záložník.

Jan Gruber (Boršov nad Vltavou) - Zkušený hráč, který fotbalovost má v sobě. I když jaro Boršova nebylo už tak dobré, tak se vždy mohl spolehnout na Jana Grubera. Ten v této sezoně zaznamenal patnáct branek. 

Šimon Štifter (Dolní Dvořiště) - Druhý zástupce sestupujícího celku. V záloze dělal co mohl, tvořil, střílel důležité branky, ale sám v ofenzivě na vše nemohl stačit. Přesto třináct branek je super výkon. 

Petr Fišer (Velešín) - Tahoun ofenzivy velešína. Důrazný hráč co se před ničím nezastaví.

Marek Urazil (Kaplice) - Nastřílel výborných třicet branek. Ofenzivní a kreativní hráč patřil mezi nejlepší hráče soutěže.

 

útok

Jakub Lesňák (Kaplice) - Čtyřicet branek mluví za vše. Jakub Lesňák byl hlavní střeleckou zbraní Kaplice a nebude tomu ani jinak v příští sezoně. 

Jakub Varyš (Netolice) - Nejlepší střelec soutěže táhl střelecky Netolice. Vstřelil o šest branek více, než druhý Jakub Lesňák a zaslouženě se stal nejlepším kanonýrem I.B. třídy skupiny A.

 

náhradníci - Hošna (Malše Roudné B), Schneider, Hami, Štrbačka, Divoký (všichni Kaplice), Weinhard, Sláma, Ohnsorg, Fuciman (všichni Zlatá Koruna), Pokorný (Boršov nad Vltavou), Toth (Loučovice), Pomeje (Velešín)Kovařík T. Strapáč (oba Dříteň), Baloušek (Netolice)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.