SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

2

Na závěr tu pro Vás máme ideální jedenáctku za celý ročník městského přeboru! Samozřejmě můžete hlasovat v anketě o hráče sezóny! Tak nezapomeňte posílat hlasy svým oblíbencům.

BRANKÁŘ

Jakub Tihlařík (Litice) – Litický Tihlařík patří dlouhodobě k nejlepším gólmanům soutěže. „Za celou sezónu udělal asi jen dvě chybky, které mu musíme odpustit, protože toho spoustu vychytá,“ říká na adresu svého brankáře vedoucí Litic Stanislav Voves.

 

 

OBRÁNCI

Radek Nádrazský (Černice B) – Velezkušený stoper, kterému je už 42 let, stále patří k základním stavebním kamenům sestavy černické rezervy. „Náš nejstarší hráč, ale většinou je také nejlepší,“ ocenil Nádrazského také vedoucí mužstva Václav Nesnídal. Nádrazský se dokázal, hlavně na podzim, prosazovat i střelecky, celkově skóroval sedmkrát.

 

Tomáš Aschenbrenner (Litice) - Aschenbrenner přišel do Litic před sezónou a stal se tvůrcem hry svého týmu. Jeho absence byla na hře Litic okamžitě znát. „Je fotbalový a spoustu toho naběhá. Moc gólů sice nedává, ale spoustu příležitostí dokáže připravit,“okomentoval jeho přínos vedoucí mužstva Stanislav Voves.

 

Jakub Černý (Smíchov) – Černý přišel do Smíchova před sezónou z Bělé nad Radbuzou a stal se oporou týmu, který městský přebor vyhrál. Během sezóny se zasunul na levý kraj obrany a už tam zůstal. „Má neskutečný fyzický fond, je rychlý. Neúnavný křídelní obránce tipu Jordiho Alby z Barcelony. Navíc už má i něco odkopáno a je zkušený. Z pozice krajního beka dokázal nahrát snad na 15 gólů,“ chválí svého svěřence trenér Jiří Sulek.

 

 

ZÁLOŽNÍCI

Patrik Kočí (Hradiště) – Krajní záložník Hradiště přispěl k bronzovému úspěchu svého týmu 15 góly. Spoustu zásahů navíc připravil svým spoluhráčům. O jeho přínosu svědčí i to, že se hned 6x objevil mezi hráči zápasu a v této statistice mu v rámci soutěže patří třetí místo.

 

Alexandr Zikmund (Smíchov) – Teprve osmnáctiletý záložník se již plnohodnotně zařadil mezi tahouny Smíchova. S 18 zásahy byl pátým nejlepším střelcem soutěže a ve svém mladém věku dokonce navlékl kapitánskou pásku. Jaký má Smíchov v Zikmundovi klenot, ví i kouč Jiří Sulek „Rok co rok na sobě pracuje a zlepšuje se. Má výborný charakter a je to super kluk. Už v osmnácti je to lídr a kluk, za kterého dá každý nohy a ruce do ohně. Dal spoustu gólů, má spoustu asistencí. Pokud u nás dál zůstane, tak se bude klub posouvat společně s ním,“ hlásí smíchovský lodivod.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Odchovanec plzeňské Viktorie, který má na kontě i starty v ČFL, přišel do Dýšiny na začátku sezóny a stal se rozdílovým hráčem, který mužstvu pomohl až na konečné druhé místo v tabulce. Glazer stačil nastřílet 33 gólů a na spoustu dalších nahrál. Bez nadsázky můžeme říct, že byl opravdovou hvězdou městského přeboru.

 

Petr Kutný (Union) – Krajní záložník Unionu chytil výtečnou formu hlavně v jarní části sezńy, kdy se stal ofenzivním tahounem svého týmu. „Svou rychlostí větral obrany všech soupeřů, připravoval šance, dával góly. Nastřílel jich 12, na dalších 16 přihrál, především na jaře byl naším nejlepším hráčem,“ chválí Kutného i vedoucí mužstva Petr Starý.

 

 

ÚTOČNÍCI

Zdeněk Matas (Dýšina) – Ze spolupráce s již zmíněným Glazerem těžil také Zdeněk Matas. Dýšinský sniper vstřelil 22 gólů a v tabulce kanonýrů soutěže obsadil bronzovou příčku.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Útočník Kovář se jako posila pro tuto sezónu rozhodně osvědčil. 44 gólů a pozice suverénně nejlepšího střelce městského přeboru hovoří za vše. „Nepamatuji si nikoho, kdo by v téhle soutěži nastřílel tolik branek. Je to zabiják do vápna. Vždyť má na kontě třetinu všech gólů, co jsme dali. Určité zápasy nám vystřílel a dodal klid. Potvrdil svou kvalitu a má velkou zásluhu na našem postupu,“ hlásí smíchovský trenér Jiří Sulek.

 

Tomáš Roubal (Druztová) – Kovář vystřílel Smíchovu postup, Roubal zase Druztové záchranu. Za mužstvo, které strávilo většinu sezóny na sestupových příčkách, dokázal skórovat 19x a zejména jeho zásahy v závěru ročníku výrazně pomohly Druztové k udržení se v městském přeboru i pro příští ročník.

 

Mezi další adepty na sestavu sezóny patřily:

Brankář: Jakub Tománek (Černice B)

Hráči v poli: Radek Tyll (Smíchov), Martin Furár (Hradiště), Adam Sýkora (Union),  Jiří Kanta, Pavel Vacek (oba Litice), Patrik Matula (Prazdroj), Václav Bezdička (Lhota), Filip Imber (Dýšina).

 

Svou sestavu roku nám zaslal i fanoušek soutěže a hráč Smíchova, Jakub Gruncl:

Bešta - Černý, Tyll, Pytlík, Klement - Bačkovský, Soroka, Zikmund, Glazer - Kovář, Matas




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 6. 2019 07:35
Zdravím ale mate tam malou chybu není to Daniel Roubal ale Tomas Roubal.
21. 6. 2019 20:53
Martin Augustin
Dobrý den, moc se omlouvám. Do sestavy pro hlasování jsem Vás zařadil správně, ale v textu jsem se přepsal. Opraveno