SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Na závěr ročníku jsme pro Vás připravili ideální jedenáctku celé sezóny! Samozřejmě můžete hlasovat v anketě o hráče roku. Tak nezapomeňte posílat hlasy svým oblíbencům!

BRANKÁŘ

Ondřej Korba (Mrákov) – Mrákov inkasoval nejméně gólů v soutěži - 32, na čemž měl velkou zásluhu i brankář Korba. Ten svému týmu dodával jistotu v zadních řadách a Mrákov i díky němu obsadil konečné třetí místo.

 

 

OBRÁNCI

Martin Šinál (Bělá) – Šinál je spíše záložníkem, ale v rozhodujících chvílích sezóny Bělé pomáhal na pozici stopera. „Moc stopera nechce hrát, ale pro úspěch udělal maximum. Kousnul se a byl na té pozici opravdu znát,“ chválil Šinála trenér Aleš Zavadil.

 

Ladislav Pikl ml.  (Chodský Újezd) – Další hráč, který se do obrany přesunul až v průběhu sezóny. Zvládl to ale výborně, což potvrzuje i kouč Chodského Újezdu Petr Tomek. „Ze zálohy šel na stopera a odehrál to úplně suprově. Lepšího stopera si teď nedokážu představit,“ říká.

 

Petr Houda (Dlouhý Újezd) – Chodský Újezd skončil na stříbrné příčce. Z ofenzivních hráčů individuálně nikdo nevynikal, Sparta těžila spíše z vyrovnanosti kádru. Do sestavy sezóny jsme tak zvolili obránce Houdu, který dokázal střílet i důležité góly. Celkově skóroval devětkrát.

 

 

ZÁLOŽNÍCI

Dominik Frank (Bělá) – Bojovník a duše záložní řady Bělé. Hodně toho naběhá, získá spoustu míčů a připravuje svým spoluhráčům šance „Náš klíčový hráč. V posledním zápase jsme museli hrát bez něho. Byl na dlouho plánované dovolené, kde trpěl,“ vypráví trenér Aleš Zavadil. Frank se nakonec dozvěděl dobrou zprávu. Bělá vyhrála v Chodové Plané 5:0 a zajistila si postup do 1.A třídy.

 

Marek Gabriel (Krchleby)  - Svými góly Gabriel pomohl nováčkovi k záchraně. Celkově se trefil 20x a byl třetím nejlepším střelcem soutěže.

 

Jiří Závodný (Postřekov) – Záložník Postřekova patřil k tahounům mužstva, které se umístilo v klidném středu tabulky na sedmém místě. K tomu pomohl i 13 zásahy. „Vstřelil několik důležitých gólů. Po celou sezónu si udržoval stabilní výkonnost,“ dodal k němu trenér Postřekova Aleš Wirt.

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – Stýskal, který může v sestavě nastoupit prakticky kdekoliv, podával po celou sezónu výborné výkony a navíc táhl Mrákov i střelecky. S 23 zásahy byl druhým nejlepším střelcem celé soutěže.

 

 

ÚTOČNÍCI

Patrik Eger (Úněšov) – Nováček soutěže z Úněšova podával sympatické výkony, které vedly až ke konečnému čtvrtému místu. Kapitán Eger byl nejlepším střelcem týmu, skóroval 19x.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Na postupu Bělé do 1.A třídy měl výrazný podíl také Malý, který má bohaté zkušenosti i z vyšších soutěží. „Pan fotbalista, strašně nám pomohl. Bez něj bychom asi postoupit nedokázali,“ řekl o fotbalistovi, který vstřelil 16 gólů, trenér Aleš Zavadil.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – V sestavě sezóny samozřejmě nemůže chybět kanonýr soutěže, tedy Pavel Chval. Ten vyhrál soutěž střelců s výrazným náskokem, nastřílel 35 gólů, byť v posledních dvou zápasech scházel. „Náš nejlepší střelec. Směrem dopředu pro nás znamená půlku mančaftu a jeho absence v posledních zápasech byla obrovsky znát,“ řekl nám k Chvalovi kouč Radek Pánek.

 

Mezi další adepty na sestavu sezóny patřili:

Brankáři: Karel Petrželka (Chodová Planá), Martin Sazeček (Kozolupy)

Hráči v poli: Miroslav Tomášek (oba Bělá), Petr Pikl (Chodský Újezd), Adam Polák, Lukáš Ledvina (oba Postřekov), Pavel Váchal (Mrákov), Vojtěch Sláma (Kozolupy), Jakub Mižár (Úněšov), Dominik Sovka (Planá)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.