SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Ročník III. třídy 2018/19 je u konce a na řadu přichází ještě jedna milá povinnost, vyhlásit nejlepší sestavu sezóny. Mezi nejlepší jedenáctkou nechybí nejlepší střelec soutěže Martin Silmbrod nebo kapitán mistrovského týmu Martin Leština. Mezi nejlepšími hráči najdete také Vadima Ryse z Nových Hradů nebo výborného útočníka Romana Drozda z Chrášťaň. Hlasujte pro nejlepšího hráče!

BRANKÁŘI:

Vít Lhotka - Sokol Chrášťany - brankář držel svůj tým celou sezónu, odchytal téměř všechna utkání, třikrát byl zvolen hráčem utkání.

Petr Holý - Slovan Černý Dub - k týmu se připojil až na jaře, ale svoji kvalitu dokazoval uz od prvních zápasů. Ke svému výkonu si připsal tři chycené penalty za jaro.

OBRÁNCI:

Martin Leština – FK Borek - borecký Virgil van Dijk zkušeně režíroval obrané řady Borku a hlavně díky němu obdržel Borek za jaro jen sedm branek. Do OP si nechal prostor pro zlepšení v zakončení.

Jiří Beneda - Lišov "B" /Štěpánovice - nejlepší hráč lišovského rezervního mužstva, dirigoval obranu svého týmu a když bylo potřeba pomohl i do útočné fáze.

Martin Svoboda - Sokol Lipí - základní kámen sestavy Lipí, který měl nejvíce odehraných zápasu a podával vždy dobré výkony.

ZÁLOŽNÍCI:

Jakub Frank – FK Borek - na jaře se potkal s výbornou formou dařilo se mu střelecky a neúnavně zaměstnával obrany soupeřů svým pohybem.

Vadim Rys - TJ Nové Hrady – obrovský dříč s nekonečným fyzickým fondem. I přesto, že má svůj věk, tak kondičkou rozhodně převyšuje drtivou většinu mlaďochů v této soutěži. Z pozice defenzivního záložníka zvládá poctivě bránit i aktivně podporovat útok a jeho kreativní rozehrávka byla jedním ze základních kamenů úspěchu Nových Hradů.

Pavel Moravec - Sokol Lipí - hlavní tahoun a nejlepší střelec Lipí s 15 zásahy, čtyřikrát byl zvolen hráčem utkání.

ÚTOČNÍCI:

David Schneider - Slovan Černý Dub - ve svém věku stále dokazuje, že je platným hráčem. Se svými 17-ti brankami se stal nejlepším střelcem týmu a celkově 4. nejlepším střelcem v soutěži.

Roman Drozd - Sokol Chrášťany - nejlepší střelec svého týmu, druhý nejlepší střelec soutěže s 23 zásahy, sedmkrát byl zvolen hráčem utkání.

Martin Silmbrod - TJ Nové Hrady - na Hrady přišel před sezonou z Rakouska a jeho bohaté zkušenosti i herní kvalita byla očividná. I přesto, že se občas potýkal s efektivitou, tak se stal jednoznačně nejlepším střelcem soutěže (35 gólů) a klíčovým tahounem Nových Hradů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.