SportFotbal SESTAVA ROKU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Do sestavy roku byli nominováni hráči v rozestavění 3 - 4 -3.

Ivo Dupal - Jednak si celý rok udržuje zápasový standard až nadstandard. Nevynechal jediné utkání a má příkladný přístup k tréninkové fázi.

Daniel Uhlíř - Správný lídr, jak na hřišti, tak v kabině. Nejčastěji nastupuje ve středu zálohy, ale dokáže zahrát na jakémkoli postu. Dal 11 gólů, takže je i náš nejlepší střelec. Je mu 22 let, takže někdy je potřeba ho trošku usměrnit, ale svou roli zvládá dobře.

Martin Dvořák -Na jaře sice několikrát chyběl, ale právě tehdy se potvrdilo jak moc je pro nás důležitý. Psal jsem to už několikrát, náš nejlepší hráč a zároveň hodnej, férovej borec. Škoda, že se Pepa s Jiřinou nesnažili víc a neměli třeba dvojčata(smích).

Pavel Novotný - Hrající předseda oddílu, který má na stoperovi velký přehled. Když se nedaří dokáže podpořit a strhnout tým k vítězství. 

Martin Malý - " Martin je hráč na divizní úrovni a jeho přítomnost v týmu je hodně znát. Herní situace řeší fotbalově, umí podržet balón, zkrátka je ho plné hřiště. I když není náš nejlepší střelec, mnoho gólů svým spoluhráčům připravil, je příkladem pro ostatní. Jsme rádi, že k nám přišel a my věříme, že se mu u nás líbí a že dál bude naši oporou. "

Adam Feifer - U nás působil pouze v jarní části a určitě jsem jej nevybral za odměnu, ani za vzorné a příkladné prezentování, od toho byli jiní a díky jim za to. Adama jsem vybral, protože v 11 utkáních, které za nás odehrál vstřelil 9branek a byl pokaždé rozdilový hráč. Svou technikou a herní vyspělostí je mnohem dál než ostatní a troufám si tvrdit, že patří mezi top tři hráče v okresu. Trochu jej limituje temperamentní povaha, ale věřím, že když bude i nadále pracovat jako u nás, prosadí se i v Bystřici, kam přestupuje. Přeji mu tímto mnoho úspěchů a bylo mě ctí s ním pracovat. 

Jan Pech- Silný v osobních soubojích, nebezpečný při standardkách. Defenzivní univerzál se skvělou fyzičkou. Nejvíc odehraných minut z celého týmu. 

Jan Čermák - Ukončil sezónu jako nejlepší střelec Dolní Rožínky a třrtí nejlepší střelec soutěže. Svými dvaceti góly dopomohl Dolní Rožínce ke klidnému 8. místu tabulky. Honza je staáe mladý hráč, který dokáže svoji rychlostí a vytrvalostí dělat problémy každé okresní obraně. 

 

David Juračka - Je to poctivý mladý hráč s velkým potenciálem, výborným pohybem po celém hřišti, levou i pravou nohou, výbornou střelou z dálky.

Martin Bureš - Po příchodu do našeho týmu se velmi rychle aklimatizoval a s 15 brankami byl naším nejlepším střelcem v soutěži. Malý, rychlý, technický útočník, který však velmi dobře zahraje i na kraji zálohy.

Dominik Havlík - Jako kapitán dotáhl svými góly Hamry k prvnímu místu v tabulce, nejlepší střelec soutěže. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.