SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 16.06.2019

0

Máme za sebou poslední 26. kolo letošního ročníku OP Českobudějovicka, které nám přineslo 6 kompletních výsledků a slušel by mu podtitulek Vzpoura týmů ze spodní části tabulky. Jeden zápas se neuskutečnil, protože jistý vítěz letošního ročníku Olešník "B"/Temelín nepřicestoval k zápasu na hřiště Jankova "B" a ten v důsledku toho získal kontumační výhru 3:0. Na 2. místo tabulky se nakonec zaslouženě po jarních výkonech vyšvihli fotbalisté z Neplachova, kteří v přímém souboji o umístění porazili hosty ze Zlivi. Na 3. místě skončilo mužstvo ze Srubce i přes porážku v Horní Stropnici, které ani výhra nepomohla k záchraně v OP a skončila tak na posledním sestupovém místě. Trhové Sviny "B" porazily na domácím hřišti Borovany, které měly již jistotu záchrany a domácí se bodově dotáhli na Srubec, kdy ale vzájemná utkání rozhodla o finálním 4. místě. Krom zmíněné poslední Horní Stropnice vyhrála i další mužstva ze spodních pater tabulky. Římov si odvezl vítězství ze hřiště Hluboké "B", Žabovřesky porazily na domácím hřišti vysoko Lokomotivu ČB "B" a Úsilné si v domácím prostředí v derby poradilo s mladíky rezervy Rudolfova, kteří do posledních chvil také bojovali o příčky nejvyšší.

Po těchto výsledcích Sestava kola vypadá následovně. Na brankové čáře se nejvíce činil dle našeho názoru hráč SK Úsilného Robert NOVÁK (37), jenž dovolil v derby s Rudolfovem "B" jeho mladíkům skórovat pouze jednou a nakonec si tak jeho tým připsal v závěru soutěže jedno vzácné těsné vítězství.

 

Velmi slušné utkání v obraně mužstva TJ Sokol Žabovřesky odehrál obránce Tomáš HÁLA (44), který svůj výkon při vysoké výhře nad Lokomotivou ČB "B" korunoval vstřelenou brankou. Petr MARŠÁN (41) otevřel skóre v zápase na hřišti Hluboké "B" a nasměroval tak svůj tým TJ Sokol Římov k vcelku překvapivé výhře. Za rezervu TJ Spartak Trhové Sviny se krásným fotbalovým momentem a gólovým zakončením proti soupeři z Borovan blýsknul mladý obránce Jan NOVÁK (21).

 

V Sestavě kola nesmí ani tentokrát chybět vynikající záložník mužstva TJ Sokol Neplachov Jaroslav HRUŠKA (22) , jemuž se v těžkém zápase se Zliví podařilo vsítit 2 branky a sezónu tak zakončil excelentně, když se zapsal do střelecké listiny v každém z posledních 6 zápasů a celkem si připsal na své konto 11 přesných zásahů! Jednou z opor posledního celku OP TJ Hraničář Horní Stropnice je zcela jistě Jaroslav KUNÁGL (21), který k výhře nad týmem ze Srubce jednu gólovou akci pro své spoluhráče vytvořil a jednu branku sám vstřelil. Stejně tak si v kanadském bodování bodování 1+1 vedl záložník FK Calofrig Borovany Miloš KŘÍŽ (25), byť tento jeho výkon nestačil k bodovému zisku na hřišti rezervy Trhových Svinů. Druhým hráčem v Sestavě kola za tým TJ Sokol Římov je Filip KUKAČKA (38), kterému se také podařilo jednu branku vsítit a hned byla vítěznou v zápase na Hluboké "B".

 

Mezi třemi nominovanými útočníky je ofenzivní hráč TJ Sokol Žabovřesky Josef PILNÝ (30), který se dvakrát trefil do sítě Lokomotivy ČB "B". I když SK Rudolfov "B" neuspěl v místním derby na hřišti Úsilného, jednou brankou se do domácí sítě trefil Jaroslav MACHOVEC (21) a zakončil tak sezónu s 21 vstřelenými brankami, což z něj činí v letošním ročníku OP Krále střelců! Posledním zástupcem v Sestavě kola je druhý hráč ze sestavy mužstva TJ Sokol Neplachov Michal PÍCHA (37), jehož branka otevřela střelecký účet v utkání proti týmu ze Zlivi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.06.2019 19:51 do 19.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.