SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 15.06.2019

0

V šestadvacátém kole bylo vstřeleno 26 branek. O to se nejvíce zasloužili hráči Nového Jáchymova, nastříleli šest gólů. Nejlepším střelcem byl Jan Morstein (Nový Jáchymov) – vstřelil 4 góly. K vidění byla jedna vychytaná nula – Martin Hůla (Beroun B). Karlštejn se nedostavil do Trubína.

Nejlepší jedenáctka dle fotbal u nás vypadá takto. Formaci jsme tentokrát zvolili 3-5-2.

 

Brankář:
Vlastimil Bláha
(Neumětely) před ním pouze 9 hráčů čelilo rezervě Berouna. Sám Bláha několikrát vychytal nejlepšího střelce soutěže Michala Nováka. V bráně se vůbec nenudil.

 

Obrana:
Vojtěch Hrdlička (Beroun B) na pravé straně obrany se ukázal po pár minutách hry, kdy po své straně unikl a neservíroval centr, ze kterého šel jeho tým do vedení. Celkově si počínal velmi dobře. Jan Novák (Žebrák) – vrátil se po zranění a hned předvedl precizní výkon. Martin Žalud (Žebrák) – celá obrana Žebráku fungovala velmi spolehlivě.

 

Záloha:
Martin Jelen (Tlustice) na levé záloze se mu dařilo, byl blízko gólu, ale nastřelil „pouze tyčku“. Matěj Herejt (Žebrák) podal pracovitý výkon, byl na něj spoleh. David Spousta (Březová) opět rozdílovým hráčem v utkání, navíc vstřelil krásnou branku z 20 metrů. Lukáš Míčka (Březová) autor nejrychlejšího gólu v tomto kole, v zápase byl hodně vidět. Jakub Čeřovský (Chyňava) vynikal v záložní řadě, měl dobrý přímý kop, a připravil šanci, ze které jeho tým skóroval.

 

Útok:
Jan Morstein (Nový Jáchymov) se stal nejlepším střelcem kola se 4 góly, střeleckou mušku měl výbornou. Jaromír Hebeda (Chyňava) byl proti Cembritu klíčovým, rozdílovým hráčem, vstřelil dvě branky.

 

O vítězi můžete hlasovat do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.06.2019 23:13 do 19.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.