SESTAVA KOLA - 32.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 16.06.2019

0

Je to tady! Opona ČFL pro ročník 2018-2019 padá a sezona je u konce. Nezbývá než přinést poslední sestavu kola, z níž máte možnost svým hlasováním vybrat nejlepšího hráče uplynulého 32. kola. Kdo tedy bude tím šťastlivcem? Hlasujte!

Matěj Jeřábek - Ústecká dvojka mezi třemi tyčemi dostala poprvé v sezoně šanci od první minuty a hned z toho byla vychytaná nula. Střelci Karlových Varů si na mladičkém golmánovi vylámali zuby.

Michal Buriánek - Skvěle se sezonou rozloučily Živanice, které zvítězily na hřišti Litoměřicka už v předehrávce. Skóre otevřel jejich obránce hned v první minutě.

Martin Staněk - Na svého kolegu z defenzivních řad navázal i další živanický obránce. Ten výsledek pojistil a zvyšoval na konečných 2:0 pro svůj mančaft.

Filip Čihák - Skvěle defenzivně se prezentoval i domažlický bek, navíc svůj výkon okořenil pojišťující brankou. Pěkná rozlučka se sezonou!

Patrik Chleboun - Na svého bratra, který už se v naší sestavě kola na jaře objevil, dokonale navázal v posledním kole. Přispěl k čistému kontu a z penalty vsítil jediný gól zápasu.

Jan Jelínek - Neúnavný hráč, který Zápům přihrál množství bodů díky svým gólům. Na jaře jich bylo dohromady 8, z toho polovina v posledních 5 zápasech sezony. Pro něj možná tedy škoda, že se nehraje ještě o něco déle.

Ondřej Šípek - Tahoun středních řad holešovické Lokády. Technicky a hlavou nadstandardní hráč, který dokáze vymyslet skvělé věci. Projevit se umí i gólově, vítězný gól proti Štěchovicím budiž toho ukázkou.

Daniel Kozel - Záložník, který většinou vyšehradskou hru oživoval v průběhu zápasu, dostal v posledním kole šanci od základu a přetavil ji v branku.

Patrik Švantner - Dost možná nejvýraznější postava benešovského celku, zejména jeho ofenzivy. Rozloučil se dvěma góly do sítě Převýšova, které však nepřinesly ani bod.

Tomáš Matějka - Zápskému snajprovi jaro gólově úplně nevyšlo, což bylo dáno i zraněnim v jeho úvodu. Závěrečné dvě kola však přinesly po gólu v obou zápasech. I díky němu Zápy berou stříbro.

Petr Došlý - Na jaře dvanáctigólový kanonýr, tahoun domažlické ofenzivy, se rozloučil se sezonou jak jinak než vítěznou brankou do sítě Brozan. Adept na hráče sezony.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.06.2019 18:19 do 19.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.