SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 09.06.2019

0

Ideální jedenáctka 25. kola městského přeboru je už na svém místě. Běží také anketa o hráče kola, tak nezapomeňte hlasovat pro své oblíbence!

Pavel Gottwald (Černice B) – Branku béčka Černic hájil ve Vochově teprve patnáctiletý dorostenec Gottwald. A předvedl velmi dobrý výkon. Svůj tým několikrát podržel a přispěl k výhře 4:1.

 

Pavel Vacek (Litice) – Liticím scházeli oba střední obránci a tak se musel na tento postu zasunout kapitán Vacek. Ten zde uplatnil svou zkušenost a přehled a navíc svůj tým poslal rychlým gólem do vedení.

 

Jaroslav Špánek (Dýšina) – Z pozice obránce se střelecky prosadil i dýšinský špánek. Proti Unionu svůj tým v závěru uklidnil zásahem na 4:2.

 

Jakub Langer (Lhota B) – Béčko Lhoty potvrdilo svou jarní pohodu v duelu se třetím Hradištěm, které přehrálo 5:2. Dvěma góly se pod výhru domácích podepsal Langer.

 

Jakub Krčál (Smíchov) – Smíchov si s chutí zastřílel proti Rapidu. Dvěma góly a aktivním výkonem k tomu přispěl i Krčál.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Dýšina vedla i díky dvěma trefám své opory nad Unionem už 3:0. Poté se museli domácí o výhru ještě strachovat, ale tři body nakonec získali.

 

Jan Hauptmann (Druztová) – Druztová ještě vykřesala naději na záchranu vítězstvím 5:2 nad béčkem Zruče. Svým prvním jarním gólem k tomu přispěl i zkušený Hauptmann.

 

Vladimír Liška (Litice) – Mladý litický fotbalista vstřelil v Chrástu hned dva góly. Položil tak základ k hostujícímu vedení 4:0, které jeho tým v závěru nakonec horko těžko uhájil.

 

Petr Stoilov (Černice B) – Kanonýr Stoilov svými góly orámoval výhru černického béčka ve Vochově.

 

Tomáš Roubal (Druztová) – Odpor béčka Zruče zlomil kanonýr Druztové hattrickem.

 

Jan Kovář (Smíchov) – Smíchovu se vrátil do sestavy útočník Kovář a připomněl, proč vede tabulku střelců soutěže. Při výhře 8:0 nad Rapidem nastřílel hned polovinu gólů domácích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2019 00:06 do 12.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.