SESTAVA KOLA - 25.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 09.06.2019

0

Podívejte se na sestavu předposledního kola soutěže! Samozřejmě můžete tradičně hlasovat také v anketě o hráče kola. Posílat hlasy je možné každou hodinu až do středečního poledne.

Radek Šašek (Kozolupy) – Kozolupy přivezly z Postřekova pro záchranu veledůležité dva body. Když dokázaly dotáhnout dvougólové manko a zvítězit v penaltách. Brankář Šašek svůj tým výrazně podržel hlavně při závěrečném náporu domácích a pak v rozstřelu, v němž hned tři střelci Postřekova své penalty neproměnili.

 

Jiří Kopča (Planá) – Planá vyhrála v Kdyni 4:2 také díky výkonu obránce Kopči. Ten navíc svým gólem pečetil skóre utkání.

 

Lukáš Tonka (Chodová Planá) – Chodová Planá byla v Mrákově většinu zápasu pod tlakem. Obránce Tonka si tak v obraně hodně zahrál. Řadu akcí soupeře pomohl zastavit a vysloužil si pochvalu od trenéra.

 

Luboš Černý (Bělá) – Černý proti Stráži odehrál jen posledních 25 minut, ale hru Bělé výrazně oživil. Navíc se podílel na akcích, z nichž domácí vstřelili druhý a třetí gól.

 

Vojtěch Sáma (Kozolupy) – Sláma měl velkou zásluhu na tom, že si Kozolupy odvezly z Postřekova dva body. V 67. minutě dotlačil míč do brány a srovnal na 2:2.

 

Petr Földeši (Dlouhý Újezd) – Druhý tým tabulky zvítězil 2:0 nad Chodovem také díky zásahu Földešiho. Ten otevřel skóre zápasu.

 

Petr Nechutný (Uněšov) – Úněšovský Nechutný se dostal na jaře do výborné střelecké formy. Jedním zásahem se podílel také na demolici Chodského Újezdu.

 

Patrik Sláma (Planá) – Sláma zahájil gólem na 2:2 obrat Plané v Kdyni.

 

Zdeněk Peroutka (Postřekov) – Zdeněk Peroutka skóroval proti Kozolupům dvakrát v rozmezí čtyř minut a zajistil svému týmu poločasové vedení 2:0. Ani to však domácím na tříbodový zisk nestačilo.

 

Patrik Eger (Úněšov) – Úněšovský kapitán sestřelil Chodský Újezd dvěma rychlými góly na začátku utkání. Celkově se blýskl hattrickem.

 

Martin Dvořák (Dlouhý Újezd) – Dlouhému Újezdu se konečně probudil na jaře spíše spící střelec Dvořák. Proti Chodovu zvyšoval na konečných 2:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.06.2019 23:39 do 12.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.