SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 02.06.2019

0

Nejlepším hráčem 23. kola jste v naší anketě zvolili Ondřeje Martínka, který v dresu Bohemie Poděbrady B nastřílel hattrick. Nyní hned ve 24. kole vsítil další dvě branky, ale sestava kola je tentokrát tak kvalitní, že mu ani takovýto výkon nestačil na to, aby se do ní opět dostal. Podívejte se tedy na ni a nezapomeňte opět do středečního poledne hlasovat pro svého favorita.

Do brány jsme tentokrát zvolili Jiřího Máchu, který při výhře Kostelní Lhoty udržel cenné čisté konto.

 

Jedním z mála všejanských hráčů, kteří tentokrát předvedli dobrý výkon, patřil věčně aktivní bek Hofírek. Na druhé straně pak všejanského trenéra Truksu velmi zaujal přerovský kapitán Skuhravý, který vyhrál velké množství soubojů a skvěle četl hru. Na úžasném jíkevském výsledku nese svou zásluhu i defenziva, jmenovitě mimo jiné kapitán Milan Macek, který dal i gól.

 

Kněžický Jan Zima odvedl černou práci defenzivního záložníka a navíc ji okořenil dvěma brankami ve vítězné přestřelce s Rožďalovicemi. Přerovský Prokeš také vstřelil dva veledůležité góly a šlo přes něj mnoho přerovských akcí. Velmi podobně se prezentoval i jíkevský Tomášek. Všejanský Hanuš pak byl nejlepším hráčem svého mužstva, nic nevypustil a také zaznamenal jeden přesný zásah.

 

Pavel Šorm hattrickem opět dokázal, proč patří mezi suverénně nejlepší hráče v soutěži. Tři branky vstřelil i mladý Maksim Nikulin, ještě o jednu více pak nasázel jíkevský Fichtner.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.06.2019 00:44 do 05.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.