SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 02.06.2019

0

Ideální jdenáctka 24. kola je na svém místě. Nezapomeňte posílat své hlasy Vašim oblíbencům v anketě o hráče kola. Hlasovat můžete každou hodinu.

Oleksandr Krasnianyk (Chodský Újezd) – Krasnianyk sice dostal od Kolovče tři góly, přesto si místo v sestavě kola zaslouží. Svůj tým podržel hlavně v momentě, kdy hosté snížili na 4:3 a měli zaděláno na obrat. Nejvíce se blýskl chycenou penaltou.

 

Karel Kuželka (Postřekov) – Kuželka se musel během zápasu v Plané přesunout z pravé strany zálohy na stopera a zvládl to velmi dobře. I díky němu bral Postřekov alespoň bod.

 

Václav Braun (Bělá) – Bělá odpověděla na domácí nezdary důležitou výhrou v Úněšově. K ní výrazně přispěl i Braun.

 

Pavel Vondraš (Mrákov) – Mrákovský obránce se ve Stráži prosadil i střelecky. Ve 34. minutě otevřel skóre duelu, který jeho tým vyhrál 5:0.

 

Vojtěch Kovář (Kozolupy) – Kozolupy vyhrály další záchranářský zápas. K triumfu 4:1 nad Krchlebami je nasměroval hattrickem Kovář.

 

Jaroslav Malý (Bělá) – Malý byl důležitou postavou Bělé v zápase v Úněšově. Přesnou střelou z přímého kopu otevřel skóre zápasu, pak dával z penalty na 2:1. Později ještě další pokutový kop neproměnil, ale nakonec to Startu nemuselo vadit.

 

Martin Hranai (Koloveč) – Dvě trefy Hranaie nezabránily porážce Kolovče v Chodském Újezdě, která už Slavoj odsoudila k sestupu.

 

Lukáš Richter (Chodov) – Chodov udolal 3:2 Kdyni, byť musel ve druhém poločase otáčet výsledek. Obrat dokonal dvacet minut před koncme právě Richter.

 

Petr Brožíček (Planá) – Brožíček zaznamenal oba góly Plané v duelu s Postřekovem. Jeho tým bral i díky němu dva body za výhru v penaltách.

 

Petr Pikl (Chodský Újezd) – Kanonýr Chodského Újezdu si připsal do gólové sbírky další dvě trefy. Jeho tým i díky němu přehrál Koloveč 6:3.

 

Lucián Gitta (Dlouhý Újezd) – Gitta se dvakrát trefil při výhře Chodského Újezdu v Chodové Plané. V první půli nejprve zvyšoval na 3:0. Sparta pak třígólový náskok promrhala a druhý Gittův zásah tak byl zároveň i vítězný.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.06.2019 22:59 do 05.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.