SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 01.06.2019

0

Čtyřiadvacáté kolo nám přineslo tři výhry domácích, žádnou remízu a tři výhry hostů. Vstřeleno bylo 35 branek. O to se nejvíce zasloužili hráči Berouna B, nastříleli osm gólů. Nejlepšími střelci byli třígóloví Michal Novák (Beroun B) a Tomáš Frydrych (Nový Jáchymov). K vidění byly dvě vychytané nuly – Lukáš Dreksler (Chyňava) a Pavel Šebek (Beroun B).

Nejlepší jedenáctka dle fotbal u nás vypadá takto. Dařilo se velmi ofenzivním hráčům, vstřeleno bylo 35 branek, a tak jsme zvolili formaci 3-5-2.

 

Brankář:
Antonín
Šmejkal (Broumy) přestože obdržel tři branky, tak toho ještě hodně chytil a jen díky němu Chyňava nevyhrála větším rozdílem.

 

Obrana:
Jiří Kříž (Chyňava) byl u druhého gólu Chyňavy a v zápase se mu dařilo. Milan Vlach (Broumy) na stoperu si počínal zkušeně a odehrál dobré utkání. Jan Malý (Cembrit Beroun) již tradičně ukazuje svoji kvalitu a svoje místo v sestavě kola si zaslouží.

 

Záloha:
Dominik Rigo (Beroun B) prokázal divizní zkušenosti a připravil pro spoluhráče několik šancí. Martin Čížek (Cembrit Beroun) v zápase proti Karlštejnu podal solidní výkon. Daniel Steiner (Chyňava) v zápase proti Broumům vstřelil branku a byl velmi rozdílovým hráčem, byl u všech branek svého týmu. Tomáš Frydrych (Nový Jáchymov) Tlustici nastřílel tři hezké góly. Adam Vokáč (Žebrák) ve středu zálohy toho hodně naběhal, byl úspěšný v soubojích a řídil hru.

 

Útok:
Michal Novák (Beroun B) – opět se zaskvěl hattrickem. Karel Vajs (Žebrák) vstřelil dva góly, byl velmi pohotový.

 

O vítězi rozhodnete vy, a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.06.2019 20:18 do 05.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.