SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 02.06.2019

0

24. kolo OP Českobudějovicka máme kompletně odehrané. Než-li by se začaly vyjasňovat dvě kola před koncem aspiranti na postup do vyšší soutěže a mužstva, která v letošní sezóně sestoupí, tabulka se více zamotává a zdaleka nic není jasného. V aktuálním kole například překvapivě zvítězila Horní Stropnice na hřišti Jankova "B", čímž tak udržela stále ještě šanci na záchranu. V přímém souboji mužstev ze spodku tabulky porazil tým Úsilného na domácím hřišti soupeře z Římova. Další týmy ze spodních pater tabulky nebodovaly. Žabovřesky podlehly na domácím hřišti hráčům Zlivi, díky čemuž se zlivští fotbalisté vyhoupli na průběžné 2. místo tabulky a Borovany prohrály na hřišti rezervy Hluboké. Na předních příčkách zaváhal vedoucí tým Olešníku "B"/Temelínu, když prohrál na horkém hřišti Trhových Svinů "B". Toho nevyužili hráči Rudolfova "B", kteří v posledních minutách zápasu zachraňovali alespoň bod za remízu proti rezervě Lokomotivy ČB. V posledním duelu si jednoznačným výsledkem a nejvyšším rozdílem kola připsali vítězství hráči Neplachova v azylu Dolního Bukovska proti soupeři ze Srubce. Střelci tentokrát nezaháleli a obrany nikterak nezářily, tudíž budete mít těžké rozhodování, koho zvolit Hráčem 24. kola...

Brankář Marek DVOŘÁK (23) nominovaný do Sestavy kola je z týmu TJ Sokol Neplachov, když o víkendu vychytal čisté konto proti těžkému soupeři ze Srubce a podílel se i on velkou měrou na vysoké výhře 5:0. Zároveň se mu podařilo udržet premiérové čisté konto v letošním ročníku.

 

Karel JONÁŠ (32) zastupující v nominaci barvy TJ Hluboká nad Vltavou "B" je jedním z obránců, kteří v zápasech kola pomohli svým týmům k vítězství vstřelenou brankou. Tento bek se prosadil hlavou v domácím zápase proti Borovanům. Dalším bekem je mladý dorostenec SK Zlivi Michal VIKTORA (17), jehož nominoval sám trenér za předvedený výkon na hřišti v Žabovřeskách po výhře v poměru 5:3. Trojici defenzivních hráčů doplňuje záložník TJ Spartak Trhové Sviny Michal ŠVEPEŠ (23). V zápase proti prvnímu mužstvu tabulky z Olešníku "B"/Temelínu měl na starost spíše defenzivní úkoly, ale přesto se dokázal do sítě soupeře jednou gólově prosadit při domácí přestřelce a konečné výhře v poměru 5:3.

 

V záložní řadě se po návratu do sestavy SK Rudolfova "B" po krátké pauze opět objevuje Martin KOCINA (22), jehož dvě branky za stavu 1:3 v domácím zápase proti rezervnímu mužstvu Lokomotivy ČB znamenaly v konečném zúčtování remízový výsledek. Leader soutěže FK Olešník "B"/Temelín se neobejde v Sestavě kola bez svého zástupce a to ani přes porážku na hřišti Trhových Svinů, když se dvakrát gólově prosadil jeho záložník Lukáš ŘÍHA (26). Dvěma asistencemi připravil góly pro své spoluhráče z SK Úsilného Petr ŠVEC (38) v důležitém záchranném souboji s Římovem, který domácí nakonec také vítězně zvládli. Doposud poslednímu mužstvu tabulky TJ Hraničář Horní Stropnice vykřesal ještě jiskřičku naděje střelec utkání Miroslav TOŠNER (30), když na hřišti Jankova "B" vstřelil dvě branky a dotáhl svůj tým ke třem důležitým bodům, které živí šanci na udržení se v OP.

 

Druhým hráčem z týmu TJ Sokol Neplachov je nominován útočník Michal PÍCHA (37), jenž se dvakrát mohl radovat z gólu do sítě Srubce při domácí vysoké výhře 5:0. Podruhé za sebou se zkusí o vítězství poprat o co nejvíce vašich hlasů útočník TJ Lokomotivy ČB "B" Jakub RŮŽIČKA (20), jenž se snažil dovést svůj tým k výhře na hřišti Rudolfova "B", což se mu také dlouho dařilo, ale nakonec ani jeho 2 branky k tomu nestačily a oba týmy se rozešly smírně. Posledním nominovaným je hráč z SK Zlivi Tomáš KUČERA (37), který při výhře na hřišti Žabovřesek jednu branku vstřelil a další dvě svým spoluhráčům připravil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.06.2019 22:24 do 05.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.