SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 25.05.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hod.

Šlágr kola ovládly Hředle, které zvítězily na půdě Baníku Lubná rozdílem jedné branky. A to právě díky Aleši Herinkovi, který skvělými zákroky zachránil svůj tým od většího debaklu. V tomto kole chytalo dobře více gólmanů, výkon lubenského muže zápasu byl ale neskutečný. Hředle udržely čisté konto díky dobře chytajícímu Malinovskému, ale tak díky Martinu Cibulkovi, který bojoval, na hřišti nechal vše a po fotbalové stránce vyčníval.

 

Městečko se ve Slabcích natrápilo, ale výhry dosáhlo. Ke třem bodům pomohl ze zadních řad Jiří Chládek. Dva góly Vladimíra Beneše znamenaly remízu s Jesenicí. Zejména v poslední minutě udržel nervy a poslal zápas do penalt. Lužná přežila drtivý tlak Mšeci také díky Danielu Kopernickému, který obětavými zákroky držel naděje svého celku na body. Za Lubnou odehrál dobrý zápas také Robert Henzély, který po dobu pobytu na hřišti patřil k nejaktivnějším hráčům svého celku.

 

Střed zálohy patřil na Olešné Aleši Hlavsovi, který si připsal i gólovou asistenci. Na druhé straně na stejné pozici vyčníval kněževeský Petr Komžik, který navázal na dobrý výkon i z minulého kola. Dominik Rajgl patří k tahounům Rynholce, což nyní potvrdil dvěma góly. Pracoval dopředu i dozadu. Adam Vitner vstřelil jediný gól ve šlágru kola a jeho branka hodně zamíchala s předními příčkami tabulky. Mimochodem se jednalo o stý gól zeleno-bílých této sezóny. Petr Šnídl byl pro slabeckou obranu neustálou hrozbou, nakonec rozhodl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2019 15:34 do 31.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.