SESTAVA KOLA - 23.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 26.05.2019

0

Připravili jsme pro Vás sestavu 23. kola městského přeboru. Nezapomeňte, že až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o hráče kola!

Petr Bejček (Hradiště) – Brankář Bejček pomohl Hradišti k vítězství 3:2 na půdě Chotíkova. Předvedl řadu výborných zákroků a hlavně jemu mohou hráči Tornáda děkovat, že Chotíkovští nedotáhli třígólové manko alespoň na remízu.

 

Tomáš Hošek (Vochov) – Vochov vůbec poprvé na jaře bodoval, když přehrál rezervu Zruče 4:1! Obránce Hošek si výtečně plnil defenzivní úkoly a navíc skóroval.

 

Radek Tyll (Smíchov) – Smíchovský kapitán je stoperem a do obrany jsme ho zařadili i v sestavě kola. Ale pozor! V duelu s béčkem Černic zaskakoval za chybějící spoluhráče na hrotu útoku a zhostil se toho skvěle. Hned dvakrát skóroval a měl i další šance.

 

Václav Fiala (Lhota B) – Rezerva Lhoty si poradila s Rapidem B. Fiala zvyšoval na 2:0 a nakonec byl tedy autorem vítězné trefy.

 

Petr Kutný (Union) – Na jaře výtečně hrající Kutný potvrdil svou formu i v zápase Unionu na Prazdroji. Svou pohodu potvrdil krásnou střelou do šibenice, kterou poslal svůj tým do vedení 2:1. Jeho tým nakonec slavil výhru 4:1.

 

Tomáš Glazer (Dýšina) – Glazer opět potvrdil, že je rozdílovým hráčem Dýšiny. Odpor bojovných Litic zlomil rychlým gólem a později také asistencí na trefu spoluhráče Matase.

 

Alexandr Zikmund (Smíchov) – Smíchov přehrál béčko Černic jasně 6:0 a Zikmund se pod výsledek podepsal hattrickem.

 

Jan Šulan (Chotíkov B) – Rezervu Chotíkova posílil pro utkání s Hradištěm také hráč áčka Jan Šulan. Na hřišti byl hodně vidět. Dostával se do šancí, skóroval, ale porážku 2:3 neodvrátil.

 

Jan Rucký (Hradiště) – Rucký přišel na trávník až ve 26. Minutě místo zraněného spoluhráče, přesto se nakonec stal jedním z hrdinů utkání Tornáda v Chotíkově. Dvěma trefami navýšil skóre na 3:0 a nebyl daleko ani od hattricku.

 

Zděněk Matas (Dýšina) – Matas dvěma zásahy po změně stran potvrdil výhru vedoucí Dýšiny nad Liticemi.

 

Václav Klik (Chrást) – Chrást zdolal Druztovou 2:0 díky dvěma gólům hned v úvodu zápasu. Klik otevřel skóre už ve 3. minutě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.05.2019 01:13 do 29.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.