SESTAVA KOLA - 29.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 26.05.2019

0

Některým týmům už jen tři, většině pak čtyři zápasy zbývají do konce sezony. Situace na špičce je stále zamotaná a minulé kolo žádné novinky nepřineslo, týmy z top four vyhrávaly. Jak se ale vedlo jednotlivým hráčům? Pojďte se podívat na výběr těch nejlepších, kteří svými výkony táhli své mančafty!

Ondřej Čáp - Brankář radotínského celku je cenným artiklem svého mužstva, tentokrát přidal už pátou jarní nulu a přispěl notně k vítězství v Brozanech.

Marek Hanuš - Obránce Litoměřicka, který má na starosti pokutové kopy. Dalším proměněným otevřel skóre ve Štěchovicích, kde nakonec litoměřičtí dokráčeli k vítězství o tři góly a nvíc s čistým kontem.

David Broukal - Kapitán Olympie dirigoval obranu Radotína i bez obvyklého parťáka Jiránka skvěle a se svou družinou si připsal čisté konto a 3 body.

Vojtěch Mareš - Krajní obránce Vyšehradu, aktuálního lídra tabulky, zásoboval pasy své spoluhráče. Ruku v ruce s tím dokázal vzadu udržet s kumpány z obrany nulu.

Michal Rataj - Další hráč pražského celku z Vyšehradu, který se proti ústeckému týmu prosadil gólově a přispěl tak k výhře 2:0.

Martin Held - Takového žolíka, jakým se vytasil písecký trenér, by chtěl mít každý. Byť nastoupil až v průběhu druhé půle, záložník Písku zapsal dva góly, kterými získal Jihočechům konečně všechny body.

Ladislav Vopat - Další dvoubrankový střelec v naší sestavě, tentokrát v růžovém dresu Velvar. První trefa padla z penalty a vyrovnala stav, druhá branka v druhém dějství ze hry pak znamenala odčinění blamáže velvarských z minulého kola a výhru 2:1 proti Benešovu.

Jan Kalina - Jako by se s dvougólovými střelci roztrhl pytel. Dalším z nich je šikovný karlovarský halv, který nejprve otevřel skóre duelu proti Královému Dvoru, aby ho pak v nastaveném čase nakonec i uzavřel euforickým gólem na 3:2 pro domácí Slavii.

Fortune Akpan Bassey - Ano, světe div se, znovu střelec dua branek. Nigerijský snajpr bojuje o korunu střelců a táhne Olympii k nejvyšším příčkám. Dvě trefy v Brozanech jsou toho jasným důkazem. Celkově jich má Afričan už 16!

Lukáš Veselý - Konečně změna, a to ještě k lepšímu. Přivítejte střelce hattricku do sítě Převýšova, kterým přispěl vltavínské družině k cenné výhře v poměru 4:2 na hřišti nevyzpytatelných Východočechů. Tím se zároveň dostal do vedení v tabulce střelců, o gól zatím poráží předchozího jmenovaného!

Jiří Sodoma - Pracovitý forvard dobrovického mančaftu těží zejména ze spolupráce s Volfem, když se skvěle doplňují. Proti Domažlicím to byl otevřený fotbal nahoru dolů, který nakonec třetím gólem domácích rozhodl právě podsaditý útočník.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.05.2019 22:28 do 29.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.