SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 26.05.2019

0

Třiadvacáté kolo přineslo čtyři výhry domácích, jednu remízu a dvě výhry hostů. Vstřeleno bylo 21 branek, což je o 3 méně než v minulém kole. O to se nejvíce zasloužili fotbalisti Prachatic B, vstřelili pět branek. Nejlepším střelcem byl Jakub Sova (Prachatice B) – střelec hattricku. Čisté konto udrželi čtyři brankáři – Jan Kouba (Vlachovo Březí), Jaroslav Šilhan (Sousedovice), Radek Suchý (Strunkovice) a Petr Vosecký (Cehnice).

Nejlepší jedenáctka dle fotbal u nás vypadá takto.

 

Brankář:

Patrik Drnek (Dražejov) – chytil penaltu a spoustu dalších šancí proti Oseku B.

Obrana:

Adam Klose (Stachy) podává stabilně dobré výkony a vstřelil i branku. Jan Hrach (Sousedovice) po jeho sólu přes celé hřiště a následném faulu byla nařízena penalta, díky které jeho tým bral tři body. Marek Martínek (Cehnice) byl u druhého gólu svého týmu, a ještě poslal do gólové šance Krejsy, který výjimečně nedal.

Záloha:
Filip Brázda
(Dražejov) opět vstřelil branku a v posledních zápasech hraje ve výborné formě. Martin Dvořák (Strunkovice) nastoupil neobvykle ve středu zálohy a neprohrál jediný souboj. Filip Duba (Sousedovice) z penalty, kterou musel dvakrát proměnit rozhodl zápas. Ladislav Martínek (Vlachovo Březí) vstřelil nejrychlejší branku kola a výrazně přispěl k výhře nad Vacovem.

Útok:
Jakub Sova
(Prachatice B) – nejlepší střelec kola, k hattricku mu stačilo dvacet minut. David Dumský (Sedlice) dal jednu branku a motal hráče Stach. Jiří Brabec (Volyně) ukazuje, že je pro Volyni hodně platný a zavelel ke zdramatizování zápasu

 

O vítězi rozhodnete vy, a to do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.05.2019 21:31 do 29.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.